View Single Post
Old 08-16-2013, 14:22
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Garfield2 View Post
Lejjebb olvastam, hogy nem sablon üzenet volt.
Én azt írtam, hogy nem automata válasz volt.

Quote:
Originally Posted by Garfield2 View Post
ezek mögé bújva az üzemeltetők kibújtak az alól, hogy konkrét eseményekkel alátámasszák a történteket.
Így van. Már a regisztráció előtt olvashattad, hogy áthelyzéskor nem fogunk konkrét bizonyítékokat kiadni a játék működésének védelme érdekében, és ennek tudatában regisztráltál.

"Kaphatok-e részletes magyarázatot az áthelyezésemet illetően? Látni akarom a bizonyítékokat!

Anarchista csoportba áthelyezett ország reklamációja esetén minden esetben ismételten megvizsgáljuk az áthelyezés jogosságát. Amennyiben az áthelyezést ismét jogosnak tartjuk, vagy nem érkezik az áthelyezéssel kapcsolatban kérdés az áthelyezést követő 3 napon belül (természetesen csak VIP országok esetén), úgy az áthelyezést elfogadottnak tekintjük. Az áthelyezés okát minden esetben az áthelyezésről szóló e-mail üzenetben megküldjük. Pontos bizonyítékokat nem áll módunkban adni, tekintettel a rendszer működési elvére, és arra, hogy ez a rendszer a jövőben se legyen kijátszható ezen információk ismeretében." (Elérhető a részvételi szabályok 13. ponjából.)