View Single Post
Old 08-15-2013, 16:03
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Rickybos View Post
Sziasztok!

Néhány észrevétel a JÓS témához...
A földleadás kérdése már csak azért is fals, mert ha valaki veszi a fáradságot és visszanézi valamelyik elmentett épet, vagy gömböt jól látszik hogy a leforduló országnak a leforduláshoz nem kellett volna egy hektár sem, hiszen azt már jó ideje meg volt neki.
Teljesen más, klánon belüli ellentétek szülték a klán több tagjának kilépését, illetve szembefordulását egymással.
Persze sokkal egyszerűbb fröcsögni és vádaskodni, mint ésszel gondolkodni és mögé nézni a dolgoknak. Persze a tények ismeretének publikálása nem olyan vicces mint a gúnyolódás.

Aki engem ismer az jól tudja, hogy a csalás mint olyan távol áll tőlem. Ez néhány fórumon meg is jelent róla, melyet ezúttal is köszönök azoknak aki ezt az információt fontosnak tartották megosztani a többiekkel. Sőt, nem is tartom szerencsésnek az itteni üzengetést, mert az gyerekes, és semmi értelme.

Erge, Rickyboy
A gömb, vagy az elmentett éplista mutatja a minimum hektárt is? Ez új nekem.

Ha te azt látod, hogy kilép egy klánból 3 ország, alakít 3 klánt. Van egy törpe klán és 2 elf klán, majd a törpe klán beveri az egyik elf klánt 3 sereggel, majd néhány órával később beveri a másikat 5 sereggel, ahová átlépett az az ország, akit már egyszer bevert, akkor te mit hiszel? Azt hogy haragudtak egymásra? Én nem. És a véleményem még mindig tartom. És nem is a fordulás, ami a fontos tény ebben, hanem esetleg az, hogy:

A törpe körül volt kb 5 országunk, és fentük rá a fogunkat. Amint letelt a kért idő, be is akartuk verni. Egy infózás után szabadság, majd kisklán, ahol bevert 2-3 volt klántársát.
Alap dolog, hogy egy törpének a fedezés lényegesen többe kerül, mint egy elfnek, és egy törpe több hasznot is hajthat mint egy elf. A klántársak beáldozzák magukat, majd a törpe, amint oda kerül mellé egy ellenséges klán, aki problémát jelenthet a minimumföldjére nézve, elfelejti a klántársak "jócselekedetét", majd lefordul önző okokból.

Én ezt tudtam elképzelni. Hozzátenném, hogy amikor kihoztam ide a témát, az ország még a csoportban volt, és a földleadás sokkal egyértelműbbnek tűnt, mint most, hogy az az ország lefordult. De attól függetlenül nem tartom szabályosnak, sem pedig fair dolognak, ami ott zajlott. Még ha az is vezetett idáig, hogy összebalhéztak a klántagok.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post: