View Single Post
Old 08-13-2013, 19:36
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Garfield2 View Post
Vityu az említett törpe nem kunyizott nálatok, korrekt levelet írt, nem könyörgött. Az már más lapra tartozik, hogy a kért 3 hét letelte után azonnal írtál neki, hogy hogy mi van, és hogy téged nem érdekel az, hogy nem tudott lefordulni.
A másik dolog: senkit nem említettem név szerint, hogy ez vagy az csaló, általánosságban fogalmaztam. (TÉGED SEM EMLÍTETTELEK SZEMÉLY SZERINT) Akinek nem inge, ne vegye magára, ha én nem sunyiskodok, nem is sértődök meg, ha ezt olvasom valahol....
Én nem írtam neki. Ő írt egy olyat, hogy ne támadjuk 3 hétig, mert oda ért, hogy fordíthat. Én írtam, hogy 2 hét kell, jelezte, hogy 3 hét, mert egy fagyis országot is fordítana, amire jeleztem, hogy majd szóljon, mert nagy mellénnyel írta, hogy nem menekül el a harcok elől. Ez után SEMMI TÖBBET VELEM NEM BESZÉLT.

Erre fel egy nyitott térkapu után (vagy gömb, már nem emlékszem) leszabizott, majd kilépett kisklánba, és NEM földleadással beverte 3 régebbi ELF klántársát 3-5 sereggel. Hát rohadjak meg, ha azt feltételezem, hogy ez nem volt tiszta. SŐT rohadjak meg, hogy azt merem rá mondani, hogy egy nagyszájú CSALÓ, aki kihasználva a klántársai jószándékát, rajtuk felverve magát lefordul. Persze biztosan azért léptek ki az elfek kisklánba, hogy feljebb üssék magukat, és igazából az egész klán utálta egymást, és a törpe ezért verte be az orkkal is nehezen átüthető elf kisklánokat 3-5 sereggel, mert tudta, hogy mikor nincsenek gép előtt.

Nézd, nézzétek hülyének azt, aki hülye.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote