View Single Post
Old 08-13-2013, 16:20
Garfield2's Avatar
Garfield2 Garfield2 is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 79%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Kérlek akkor mondd el, hogy hogy lehet az, hogy kilép egy ország (aki előtte kunyizott nálunk, hogy ne verjük be őt a B-s fordulása miatt), és bever olyan országokat klánban, akik az ő klántársai voltak (van akit 2x is különböző klánban) és ezek az országok nem a könnyen üthető kategóriába tartoznak.

Sőt, a kisklánnak a bevert országoknál nem sok értelme van, SŐT, cinóber még klánt is váltott, és mindkét klánt beverte a lelkesebbik törpe, aki (mivel már nincs a szinten) történetesen törpe volt. Lehiland és Skorpióking, akik szintén nincsenek már a szinten, elfek voltak, és mindkettőt beverte. Egy törpe. Nappal. 3-5 sereggel.
--------------------------------------------------
A másik, hogy none mit csinált, az nem tartozik rám, viszont kérlek írd le pontosan, hogy mikor hágtam át a szabályokat (ÉN SZEMÉLY SZERINT). Én nem csalóztalak le téged (bár nem tudom, hogy ki vagy), én 4 országról beszéltem egész végig, 3, aki leadta a földet a törpének, és a törpe, aki ezt elfogadta. Szóval kérlek te se tedd ezt, mert csalódni fogsz.

Vityu az említett törpe nem kunyizott nálatok, korrekt levelet írt, nem könyörgött. Az már más lapra tartozik, hogy a kért 3 hét letelte után azonnal írtál neki, hogy hogy mi van, és hogy téged nem érdekel az, hogy nem tudott lefordulni.
A másik dolog: senkit nem említettem név szerint, hogy ez vagy az csaló, általánosságban fogalmaztam. (TÉGED SEM EMLÍTETTELEK SZEMÉLY SZERINT) Akinek nem inge, ne vegye magára, ha én nem sunyiskodok, nem is sértődök meg, ha ezt olvasom valahol....
Reply With Quote