View Single Post
Old 08-04-2013, 10:03
Dave Dave is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csabi View Post
a lassú csoport mindig tökéletes volt a kevés idővel rendelkezőknek. már írtam, hogy 8 óra távollét alatt is maximum 2 körváltás történik. ezért nem látom értelmét a külön csoportnak.
Az alap probléma lényege pont az, hogy rövid pörgős játékot lehessen játszani. De egy ember, vagy CSALÁDFŐ életében igenis van olyan időszak, amikor a hódító egyáltalán nem fér bele. ez nem biztos, hogy 72 óra, lehet, hogy összesen 8-10-12 óráról van szó.

akkor a mostani rendszer miatt menjen el 72 óra szabadságra?

pont hogy nem szeretne 72 órát szabizni, szeretne játszani aktívan, de nem úgy, hogy közben az élet más fontos dolgairól le kell mondania. nekem belefér napi 18-20 óra aktív játék. de legyen 4-5 olyan óra, amikor nem kell kelni, támadni, védekezni, etetni, itatni, varázsolni, stb... hanem ki tudom magam pihenni a következő 20 órára....

ha nincs változás az sem különösebben baj, 10 éve így játszom, kibírom még pár évig... aztán végleg vége.

pont ez lenne a lényeg, hogy az ilyen játékosok, ne kényszerüljenek feladásra. Ha arányaiban kevesebbet játszanak az is több, mintha nem játszik egyáltalán
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Dave For This Useful Post: