Quote:
Originally Posted by Pool
Szerb sajtóhírek szerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) számos mérkőzést is vizsgál fogadási csalás gyanújával a Bajnokok Ligája és az Európa-liga első és második selejtezőköréből.
A sportske.net beszámolója szerint „a FIFA olyan meccseket is vizsgál, amelyeken magyarországi, albániai, boszniai, grúziai és moldovai csapatok szerepeltek”.
A cikk megemlíti, hogy a Honvéd és a Cselik Niksics budapesti összecsapása már korábban gyanúba került – a kispestiek 9–0-ra győztek –, valamint kiemel egy másik mérkőzést, az Elfsborg (svéd)–Daugava Daugavpils (lett) BL-selejtezőt, amelyet 7–1-re nyertek meg a hazaiak. A portál úgy tudja, feltűnően sokan fogadtak arra, hogy a vendégek több mint hat gólt kapnak.
|
Elég idióta a FIFA ugyanis a Honvéd meccsen ha jól emlékszem akkor az 5. 6. 7. gólt vizsgálják talán..De kérdem ÉN mit is kell vizsgálni egy tizenegyesrugáson ???ugyanis ha jók az emlékeim az 5. és 7. gól is 11-es volt..Ott azt vizsgálják hogy miét nem ugrott a kapus vagy miért az ellenkező irányba ???
Azt még értem hogy van a FIFA nal egy "jelzőrendszer" ami jelez a nagy gól arányú és sok fogadást hozo meccseknél főleg ha a fogadás egy sokgolos fogadásra érkezik..de ez így szerintem nagy marhaság..A Celik úgy volt szar ahogy az meg más kérdés hogy hogyan játszottak Remélem ezért nem a Honvédot veszik elő..ŐK megmutatták mit is tudnak
Vsak szegény tulajt sajnálom plusszosra hota ki a klubot semmi tartozás minden rendben a tulaj részéről erre ezek a játékosnak csufolt férgek így kibabrálnak edzővel tulajjal és szurkolokkal is