Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 09-07-2006, 11:28
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Z: körülbelül fél óra alatt megebédelsz. Utána mihez kezdesz?
Miután ebédeltem, felmegyek Iarwain és Capullo szobájába. Odaállok a félelf holteste mellé és meghajtom a fejem előtte.
-Nem tudom mien isteneket imádtál és miben hittél. A halálod sem tiszta, de remélem harcoltál és büszkén állsz most istened előtt.
Nem ismerem a szokásaid és nem tudom felétek hogy temetnének el. Én úgy foglak kezelni most, hogy a csapat érdekét tartom szem előtt. Ha szellemed most lát kérem ne haragudjon meg, ha olyasmit teszek mit nem volna illő.
Van még valaki a szobában? Mert attól függöen folytatom.

Mivel Mike már jó ideje nem játszik, nem tudni mit cselekedne a karakterével, de vedd úgy hogy nincs ott. A többiek biztosan máshol vannak.
Először átnézem a ruhatárát, mindazt amit esetleg felhozott magával a szobába. Megnézem azt is, hogy mijen ruha van épp rajta. Azt vizslatom, hogy egy rend ruhába, köpennyel együt fel tudnám-e öltöztetni. Miután végignéztem mindenét elkezdem levetkőztetni és közben vanírul mormogok magamban.
Kevés holmija van. A páncélja és a fegyverei az ágy mellett találhatóak. A batyujában tisztálkodási szereken, és élelmen kívül nem nagyon találsz semmit. Egy rend viszonylag tiszta ruha van rajta (a csizmáját nem vette le, lefekvés előtt).
A cizmáját is leveszem és ha van rajta-benne fém tárgy azt leveszem róla (pl sarkantyú.) Ezután felöltöztetem újra, úgy hogy az esetleges fémruhagombokon, és csizmaszögeken kívül más fémtárgy ne legyen rajta. Ezután átnézem újra a holmiját és a pénzét, illetve a nagyúrtól kapott erszényt keresem.
A csizmáján nincs sarkantyú. Megtalálod az erszényt, az összeg pár arannyal több, mint ami az előleg volt. A nagy kutakodás közben találsz egy összehajtott viasszal lezárt pergamen lapot, amire ez van írva: Ip shi Keung.
A pergament egy percig zavartan forgatom a kezemben aztán, biztos ami biztos, az övtáskámba rakom. A pénzesbatyuból kiborítom a pénzt és belerakom az öt aranyat amit a nagyúrtól kapott. lezárom a zacskót és az övemre akasztom. A többi pénzt egyenlőre a feje alá rejtem. Ezután kimegyek a szobából és lemegyek a nagyúrhoz.
Mikor odaérek hozzá leveszem az övemről Iarwain erszényét és meghajolva megszólítom:
- Nagyúr. Ez itt az ön által Iarwainnak adott előleg. Ha óhajtja visszaszolgáltatom önnek. Ha nem akkor a fogadósnak adom, hogy többet ne zaklassa önt és mindent megadjon a mielőbbi indulásunk érdekében. Iarwaint tűzön szándékozom elbocsátani, bár nem tudom, mi lett volna a kívánsága.

Last edited by Chris; 09-07-2006 at 11:31..
Sponsored Links