Quote:
Originally Posted by Ati
Pontosan erről szól a szabadság minimum időtartamának lerövidítését célzó javaslat. Erről részleteket az előző oldalakon olvashatsz.
|
énis ezt támogatom. csak saját érveimet leírtam emellett, de nem teljesen úgy ment át úgy, ahogy én azt gondoltam.
ehhez volna ötletem: egy olyan "alvó állapot" lehetőség az orinak, amit ha alkalmaz, akkor az ellen irányuló minden támadó akció kisebb zsákmányt viszt. pl, csak 50%-a az eredetinek.
Használatát természetesen korlátozni kéne ám szankcionálni is.
Az ötletem, hogy ha ezt alkalmazom, akkor valamennyire védve vagyok. Ha belépek, nem azonnal leszek játékban, hanem a köv körváltástól. Ez azért, hogy ha sereg jön felém, azt ne tudjam kihasználni az ellenség kárára. Szembemenni ne tudjak dupla zsákmányért.
a korlátozást meg úgy oldanám meg, hogy 1 egységnyi Vip-ért cserébe kb 5 ilyen lehetőséget kapok, amit úgy osztok be, ahogy akarok. A konkrét darabszám megbezsélés, vagy logikus következtetés kérdése.
Tehát veszek 10 vip-et akkor akár 50 ilyet egymás után eljátszhatok, de többé utána egyet sem, amíg újra nem vipelek.
Ennek a hossza meg max 8 óra lehetne, vagy amíg újra be nem lépek.
Ezzel szerintem kevesebb olyan ori lenne, aki kényszerűségből megy 72 kör szabira, mert jelenleg nincs más alternatívája. Ezáltal lehet, hogy több lehetne az akció mennyisége, ám ugye egyenként kisebb a zsákmány.
Ha tudom, hogy 10 ilyen sereg zsákmányát másnap 3 normál sereggel vissza tudom szerezni, akkor nem érdekelne, ha bejönnek, amíg alszok, max holnap akkor akciózok kicsit. Mindenképp felpörgetné a játékot legalábbis elméletileg. Persze, ha senki nem használja, akkor nem változik semmi. Ez sem kötelező.