Quote:
Originally Posted by Ati
Nem hiszem, hogy bármelyik komoly javaslat arról szólt volna, hogy indítsunk külön csoportot, amiben napi 4 órán át telnek csak a körök, és napi 20 órában nem. Vagy hogy szülessen egy olyan varázslat, ami napi 20 órán át extra nagy védelmet ad.
Alvásról beszélünk. És azt kérem, hogy térjünk is ehhez vissza, egyértelműen leszögezve mégegyszer, hogy nem cél a napi 20 óra szabi, és napi 4 óra játék támogatása.
Köszönöm.
|
szerinetm soha nem mondtam, hogy napi 20 óra szabi kéne. Énis azt mondtam, hogy legalább éjszakára lehessen nyugodtan aludni, főleg ,ha ennyi dologgal kell valakinek egyszerre foglalkozni, fontos, hogy ki tudja magát pihenni.
de mivel a témán belüli lehetőségként merült fel a szabadasgá megreformálása, ebben látok lehetőséget, ennek látom valós szükségességét.
számtalan olyan helyzettel találkoztam már ,hogy előre nem látható helyzet miatt, 3-4-5 óráig nme tud az ember benézni. 4-5 óra kihagyás miatt ne kelljen már 72 körig szabira tenni egy országot. Egy ilyen SOS szabadság meg már az éjszakai pihenést is megoldhatná. Ha akarok, akkor alszok, ha nem akarok ,akkor nem alszok. ha akarok este 9kor lefekszek aludni, ha nem akarok, akkor hajnali 4-kor megyek csak ágyba.
Természetesen a használatának gyakoriságát kéne megfontolni. szankcionálni, hogy ne érje meg egy ilyen játéksítlusra való átállás. De heti 1-2 alkalom lehetőségének biztosítása szerintem igenis szükséges volna.
Egy ilyen LEHETŐSÉGnél semmi NEM KÖTELEZŐ, ám hasznos dolog. A jelenlegi szabályrendszert is ki lehet használni igaz, csak 72 körönként, de a LEHETŐSÉG most is megvan rá.
Szívesen.