View Single Post
Old 06-24-2013, 19:43
Fefe013's Avatar
Fefe013 Fefe013 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Nekem a szabis megoldás a legszimpatikusabb, de pont olyan formában, ahogy Ati nem szeretné, hogy háromféle szabi legyen…

Én elég sokat szabizok, mert gyakran a munkám nem teszi lehetővé az aktivitást (1-2 hét full szabi) illetve bizonyos hétvégék teljesen kizárják a játékot.

1. Sztem a fagyasztás az rendben van, ahogy van…

2. Maradna a mostani szabi a korábbi feltételekkel, ez nem lenne játékidőhöz kötve…

3. Jönne az új szabi, ami játékidőhöz kötött, illetve a feltételek le vannak rövidítve mondjuk 4 órával szabi előtt nem lehet akciózni stb….

Ez számomra nagyobb aktivitást eredményezne, mivel valszeg hétköznap aktív lennék, meg ugye hétvégén is, amikor úgy adódik, meg ha csak a szombat déltől nem érek rá vasárnap délutánig, akkor nem rendes szabira tenném az orit, így kizárva magam keddig a játékból, hanem csak mondjuk 36 órát lennék oda….

Ismétlem ez számomra eredményezne nagyobb aktivitást, hogy másokat mennyire vonzana azt nem tudhatom, illetve azt sem, hogy Ati mennyire nagyon van ellene valamint, hogy a megvalósítás mennyire erőforrás igényes..…

A Száműzött visszatér! (#708833)

Last edited by Fefe013; 06-24-2013 at 19:45..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Fefe013 For This Useful Post: