Quote:
Originally Posted by csabi
A topjában már annyi templom kellene, hogy nem éri meg, mert a barakkok és tornyok rovására megy. ha felrakod 8 körre és a következő 8 körben nem rakhatod fel és még a támadó erőd is csökken az első 6 körben a következő kettőben pedig a védelmed fárad ki, akkor ez változtat a lényegen, pláne, hogy tolvajokkal és varázslatokkal sőt még elméletben katonákkal is támadható maradsz. ellentétben a szabadsággal, ami 100% immunitást nyújt, sőt még az ártó varázslatok is lejárnak az országodról.
|
kiszámíthatatlan és bonyolult..
másfelől szerintem még szerencsével 36 körre is felteheti.. lehet elmegy a full készültség, de ha úgysincs csak napi 1-2szer, akkor nem mindegy? Többet ér, mint a védelem.. Támadó erő csökkenés meg egy 30/30as elfet hidegen hagy.. tolikkal és varikkal elég ritka az akció A-ban pláne, ha 10k-n kívül van, akkor a tolik már ki is estek..
Honnan tudom, hogy az ellenfélnek most "kifáradt" a védelme? gömbben van infó? mert A-ban az elég ritka.. sőt kis klánban akár megoldhatatlan is lehet..
Nem érzek semmi pozitívot a javaslatodban, csak negatívumot..(legalábbis ami a topik célja azt nem segíti..)
De azért menjünk bele a részletekbe kicsit, hogyan is képzeled.. annyi körre nem lehet feltenni, mint amennyire feltettem? vagy fix körre nem tudom feltenni attól függetlenül mennyire tettem fel? első esetben 50-50 amíg van és nincs védve, másodikban attól függ, mennyi a szünet, 8 körnél, ha 36ra teszi fel ez elég durva arány..