View Single Post
Old 06-20-2013, 23:08
csabi's Avatar
csabi csabi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

az eddigiekhez a véleményem:

az új csoport sehogy sem jó, ráadásul van hasonló: a lassú csoport. 8 óra távollét alatt maximum 2 kör telik el. mindegy hogy milyen időzónából játszik az ember és mindegy, hogy hány műszakban dolgozik. ha nincs időd aktívan játszani, a jelenlegi szabályok szerint tökéletes csoport! én is ott játszom most csak.

a fajok és személyiségek, nekem nem tetszenek. szerintem van így is pot elég mindből.

a szabadságról még nincs igazán véleményem, de azt tuti nem szeretném, hogy lejárjon a szabija a normál csoportos országomnak, mert az biztos, hogy azzal most nincs időm foglalkozni, szóval lehet, hogy 10 évig ott marad. amúgy ezen lehet még agyalni.

egyéni ötletem a varázslat, fejlettebb védelem, ami 40-50% plusz védelmet ad. (mágia felderítése mutatja, ha valakin rajta van) cserébe az varázslat utolsó két körében minusz védelmet kap az ország. (az íjászok elfáradtak a nagy koncentrálásban) továbbá ki lehet egészíteni, hogy ha lejárt, akkor nem lehet megújítani x körig. (lehet hogy ez hülyeség, vagy az egész az). gondot csak az élőholtaknál jelent ez, mert ugye ők nem nagy varisok. viszont nehéz alkalmazni magas hektáron. vélemények?