Itt a pár új kommentből is jól látszik sajnos, hogy van aki sosem tud átlépni, túllépni a dolgokon, és mindig a másik kárán fog nevetni. Látszik, mennyi düh, és méreg gyülemlett fel benned Vityu. Kár, hogy ezeket tartod mindig szem előtt. Lehet ha egyszer azt mondanád egy ellenfelednek, hogy Bocs, sajnálom, akkor sokkal több pozitív dolog jönne be feléd is, és sokan másképp állnának hozzád. Vannak emberek, akik sohasem tudnák azt mondani, hogy sajnálom, elnézést vagy éppen azt, hogy hibáztam. Konkrétan a szűk baráti körömben is van ilyen. Hát mit ne mondjak? Nem egyszer mentem oda hozzá, hogy ne haragudj, felejtsük el, pedig ő volt a hibás.
Mindegy, ennek semmi idetartozó momentuma nincs, csupán leirtam, de már látom előre vityu kontra levelét erre. Ne így legyen...
ui: (valóban volt olyan h békét kötöttünk, és aztán írtuk, hogy csak xy pontig vagyunk hajlandók felengedni benneteket, mire kirobbant a háború. Jogosan tegyük hozzá). Más kérdés, az, hogy a jó 2 év szabi után én uj lappal kezdtem játszani, és ezért irtam neked elsőként, hogy örülök, hogy még játszol, és nem az ellenségeskedés volt a fő hanem a béke. Te ellenben, még a 2 évvel ezelőtti dolgokat alapul véve kinevetted a békeajánlatom.
Nem kérek kommentet, csak leirtam. Szép napot nektek, és ne lássak több sarat.