Thread: 1A események
View Single Post
Old 06-16-2013, 14:30
Merengő Merengő is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Aki megkeresett zöldben, és arra érdemesnek tartottam, elmondtam neki.
(Őket őszintén érdekelte, és nem csak sarat akartak dobálni)

Leírtam a belsőn is: Azért nem mondom el, mert a legtöbb reakció nem az lenne, hogy "bocs a vádaskodásért" hanem az, hogy "persze, úgyis csak magyarázkodsz". Ennek meg semmi értelme.

Ellenben megkérdezhetitek a 100 többi embert, akivel hasonló történt, hogy miért rakták át/vissza, az egyik között tuti ott lesz a megoldás... :P
igazából nem akartam leírni mert nem foglalkoztatott a dolog és igazságtalannak tartottam, hogy ennyire fel lett kapva az eset miközben nagyon sok embert raktak már vissza anarchból, csak ők nem remyk voltak. de ezt a stílust már nem tudom nézni... aki kicsit is figyeli az eseményeket az tudja, hogy az az ország 2/B ben a te raktár orid már évek óta. minden fordulásodnál csak egy pillanatra jött vissza míg belépett a szövidbe aztán vissza is ment szabira.

464732 ANARCH 5 [SZ] Hidden Treasure 87.194

annak idején w-be Milánnal, sütivel volt egy szövibe ez az ország akit veled együtt átraktak anarchba.
2B-be 2009.március 6.-án a pontlistába 105. volt és akkor hagyta abba a játékot kb az eredeti tulaja. és ekkor kaptad meg tőle te ki lehet magyarázni mindent és bizonyítani nem igazán tudom mert skypos beszélgetések nem igazán meggyőzőek de ne csináld már a bort iszik vizet prédikál dolgot mert kibaszottul nem hihető.

Last edited by Merengő; 06-16-2013 at 14:44..
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Merengő For This Useful Post: