Thread: 1A események
View Single Post
Old 06-15-2013, 22:31
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Redback View Post
Én mikor felkerültem anno A-ba, pofánvágott a sok hiénázgatás. A klánom tagjai tanítgattak, hogy mit hogyan csinálják, első 1-2 alkalommal mondták mindig mit csináljak, utána már néhány necces kérdésben kérdeztem meg őket. Aztán jöttek a hiénák, és elvették a kedvemet. Engem az is zavart, amikor harc közben az ellenhez beütött egy hiéna. Rombolja a játékélményt is szerintem. Amikor ott ülsz, és kv előtt 20 másodpercben kattingatsz és várod, hogy zöld vagy piros... A középkorban is volt tisztesség. Persze nem mindenkinél. Ez szomorít el engem is, hogy most is vannak akik megdolgoznak a földért, keményen. És vannak a hiénák. Főleg, amit ide bemásoltak, amikor 3 sereggel megy, akkor nem hogy a földet viszi, de még a morált is jól elintézi... Na mindegy, ez kikívánkozott belőlem.

[OFF]Milyen rég írtam ide és milyen rég izgultam már egy csata miatt : [/OFF]

Sajnos ehhez, hogy megszünjön mindenki kellene. Én hiéba mondom a klánomnak. Ok rendben nincs hiénázás, ha meg más behiénázik és rossz szájízzel mondom a klánban, hogy mi legalább nem tettük. Újabb szép ütés, és ismét lehiénáznak. Ez időben szép visszaesés, mert persze hiéna mindig több jön mint normál sereg. Aztán, felmerül a kérdés, megéri, tiltani a hiénát? Sajnos hiába nem hiénázik az egyik ha a másik duplán... Ezzel együtt kell élni.
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
Reply With Quote