View Single Post
Old 06-13-2013, 20:18
yogibear's Avatar
yogibear yogibear is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Valamilyen módon szerintem is segíteni kellene azokat akik nemtudnak munka, suli..vagy bármi más miatt éjszakázni, nekem is több volt szövim is abbahagyta már a hódot mer nem tudták vállalni az éjszakázást, tudom vannak akik külföldről játszanak vagy folyamatos éjszakások de szerintem nem ez a jellemzőbb , és attól hogy az orik a nap 24 órájából mondjuk 6 órában kapnak plusz védelmet attól még marad napi 18 óra beütni őket. Sokan lázongtok hogy miér kell büntetni ezzel az külföldieket meg az éjszakázókat? de kérdem én a jelenlegi helyzettel miér kell büntetni azokat akik éjjel nem tudnak lenni és akik ezt tudják tudatosan kihasználják ezt? sztem az a napi pár óra plusz védelem érdemben nem befolyásolná a nonstop 24 órás tagok játékát! sok játékban teljesen jól működik az éjféltől reggel 6 ig járó védelmi bónusz..de tudom azér itt meglincselnének.. ezért inkább én is azt tudnám elképzelni hogy aki tudja hogy az éjszakát nem tudja vállalni az célirányosan választhasson egy olyan lehetőséget ami biztosítana némi plusz védelmet.
Ezér külön csoportot szerintem nem kellene csinálni , sajna már a nagylétszámú csoportokba is kevesen vagyunk

a felvetett javaslatok közül sztem az új személyiség nem lenne rossz megoldás amiben egy kiválasztott 6 órás intervallumban kapna az adott ori szintenként +10% védelmet ..ezt azt intervallumot mondjuk 72 óránként lehessen csak módosítani és támadás alatt ne legyen megváltoztatható, gömbbel lehessen látni, hogy épp aktív-e vagy sem ,a védelem ideje alatt lehetne esetleg csökkentett kaja termelés és többszörös zsold fizetés
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to yogibear For This Useful Post: