View Single Post
Old 09-05-2006, 23:30
Életfa#2 Életfa#2 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Mondom, összehasonlítani kell! Akinek a 10% 9 személyiséggel könnyen van meg, annak a 30% egyetlen személyiség egyenesen... nem is tudom, még a vicc is enyhe kifejezés... Nem arról van szó, hogy ugyanolyan nehéz legyen a több személyiséggel rendelkező orinak is a fellépés?

Mennyi erősítést jelent egy-egy új személyiség? És mennyi nehezítést a magasabb helyezési feltétel? Az én javaslatom kb +1%-kal növeli a feladatot, minden egyes további személyiség esetén, a te javaslatod az első néhány esetben +2%-ot, a továbbiak ennél is többet, a 9. személyiség meg... Nem is tudom, ez az egyetlen dolog akár meg is kétszerezheti a nehézséget. Mondom, nem mindenki képes megszerezni az első helyet, még akkor sem, ha megvan az összes lehetséges személyisége. (Én biztos nem. Pedig egy személyiséggel is símán küzdöttem be magam a top20%-ba, miközben csak a teljes idő egynegyedében vagyok képes jelen lenni!) (Azt meg ne hozd fel, hogy vannak emberek, akik egyetlen személyiséggel is addig küzdenek, míg az első helyről léphetnek! Ez ebben az esetben irreleváns. Ne rájuk tervezd a szabályokat!)