View Single Post
Old 05-10-2013, 20:26
Bukta Bukta is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 72%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
Mindeközben se az Orbán, se a Csányi, se a Lázár, se a Simicska se a gengszter pajtása, akinek nem emlékszem a nevére sem zsidó, a magyar pénzügyi szektort osztrákok uralják, és még sorolhatnám, akik valóban döntenek és tönkretesznek..
ebben azért ne legyél olyan biztos, az, hogy Grün, meg Kohn, meg Schwarz, meg a többi, osztrák, német, vagy magyar, leszarom.

Quote:
Mindeközben most azt szeretnéd itt, hogy húzzák meg magukat az országukban, máskor meg az országukat szüntetnéd meg.
ezt fogalmam sincs honnan vetted... de igaz is, én segítenék ledózerolni Izraelt.

Quote:
de nem tudom tudod-e, hogy a feudalizmusban a nem keresztény lakosságot olyan, alantasnak tartott foglalkozásokra kényszerítették, mint a kereskedelem és a pénzzel való foglalkozás,
nem tudom, tudod-e de a feudalizmusban a nem keresztény embereket inkvizíció elé állították, és sokszor ki is végezték őket. sokszor még a keresztényeket is. a pénzzel való foglalkozás kincstári kiváltság volt, a kereskedelmet a feudális úr udvara rányította.

a többi meg... hát inkább az a propaganda, mint az én írásom. ne haragudj Von, de ennyire naiv nem lehetsz. azzal, hogy valaki homokba dugja a fejét, a probléma nem szűnik meg. aki pedig nem veszi észre a problémát, az vagy vak, vagy hülye.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Bukta For This Useful Post: