View Single Post
Old 04-05-2013, 23:06
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Akira felhasználó írása a "Házban el nem férő lakosok szabin" topicból....

"Elkényesztetett, utolsó, nyavajás- nyavajgó, síró-rívó banda! Címezném mindazon jelenlegi- és a közeljövőben a 9. szemét megszerző "játékosnak", akit érint ez az égbekiáltó-felháborító probléma! Teszem mindezt úgy, hogy egyetlen egy szemet sem irígylek tőletek, soha nem is tettem és soha nem is fogom.

Azonban! ...

Ideje lenne már leszállni a magas lóról! Van cirka 50 ország -ha a 7 szemeseket is ide veszem-, ami jó esetben is csak 25 játékost takar és ebből nem egy méylszabin van. Szerény becsléssel is vagytok talán 15-en aktívak. No most, Ti itt keresztbe nyltk egymásnak és lobbiztok ezért a változtatásért, mert milyen dolog már puszta rosszindulatból kitolni szegény 9 szemesekkel elfokozással ezáltal ha nem is meggátolni de lelassítani abban, hogy egy újabb szinten fedezgessen felfele és kössön mnt-t az ottani toppal, hogy az egészet kezdhesse elölről és így tovább és így tovább.

Gratulálok! Sikerült kisírnotok, hogy most már szövi szinten is elég csak egyikőtöknek az első hely, hogy pöröghessen a sorban következő szövisnek is a top kör! Ezáltal biztosítva az eggyüt tamagocsi farmolás lehetőségét!
* Mindeközben a feles és az ember fejlesztésben még mindig nem sikerült előre lépni cirka 2 év alatt, ami a létező összes játékosra hatással lenne nem csak 1-2 tucatra*

Gratulálok! Sikerült elérnetek, hogy Ti magatok is elhigyjétek Ti vagytok a játék közellenségei és minden egyes szabály vagy épp apró kiskapu ami még lehetővé teszi a fogást rajtatok mind ellenetek van és csak azért, mert Ti már megettétek a kefíretek javát. Arra egyikőtök sem gondol, hogy a kék szám adta arrogancia és a leereszkedő- mindent jobban tudok nálad- szétverlek minden csoportban az orkommal stílus miatt van.

Gratulálok! Hogy Ti, akik ebbe a veterán csoportba tartoztok vagytok azok, akiknek annyi mindent köszönhet a Hódítós társadalom... minél több kék szám értelmetlen megszerzése a legvégső cél, lehetőleg minél könnyebben és gyorsabban.

Haragszom Ati rád is, hogy mindezt hagytad... Hagytad, hogy befolyásoljanak és hagytad, hogy ez az alapjába véve kurva jó játék - elnézést a vulgáris szóhasználatért - ide süllyedjen. Lehet néha jobb lett volna hátra lépni kettőt a táblától, hogy egészként láthass.

Továbbá én szégyellem magam, hogy a nevetek a Pontlista/Legsikeresebb Hódítósok/ A legjobb Hódítósok alatt van. Valamikor lehet engem is jó érzéssel töltött volna el, ha ott látom fent az egyik országomat. De most örülök, hogy nem kerültem veletek egy lapra.

Sokatokkal összakadt már a bajszom, nem kevés alkalommal tapasztaltam játékstílusotokat, diplomáciátokat, taktikátokat vagy épp lovasségotokat a nyakamon. De nem kezdek el itt személyeskedni...ígyse- úgyse vezetne sehova.

Bár kívánhatnám top 30% helyett top 5%ot mindenkinek, csak hogy ne mnt-ézettek le mindazokkal akikkel úgy általában -szóval az értelmesebb ütőképes szövikkel-.
Bár kívánhatnék nektek top 336 kör helyett minden egyes szem után + 100 kört.
Bár kívánhatnék nektek kitiltást a gyors csoportból, ahol még egy hülye is csukott szemmel fel tud menni B-ig.
Bár kívánhatnám, hogy körönként annyit essen a katmorálotok ahány kéketek van.
Bár kívánhatnám nektek, a szintenkénti max hektár eltörlését, és így talán 5/ben is küzdeni kellene az első helyért.

Fiúk/Lányok! Játszani kellene nem siránkozni!

Befejezésként csak annyit, hogy mindezt nem irigységből, hanem tiszta és őszinte, igazán szívből jövő utálatból és megvetésből írtam."
Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post: