Thread: 1A események
View Single Post
Old 03-13-2013, 20:45
Lacka's Avatar
Lacka Lacka is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 81%

Quote:
Originally Posted by Pool View Post
Mennyit tudtok írni a semmiről
Erre utaltam már én is, mert olvasgattam itt annyit, hogy ezt lássam, csak nem tudok elmenni amellett, ha valaki meg akarja mondani, mi történt mondjuk az én zsömlémmel. Mert ha tudom, hogy leejtettem, akkor ne mondja senki, hogy ledobtam. (gondolom, ez is kérdés lesz)

Kedves Merengő!
Biztos lesz még olyan, hogy jön a sereg, akár 5 is, ettől még az nem lesz igaz, amiről te beszélsz, akármennyi smile-val is akarod ezt kedves módon előadni/nyomatékosítani.
Nem gondolta jól Vityu, nem értem, ez miért baj, tudtommal ő is ember, tévedhet.
Leírtam, mit rontottam el, de akkor egy picit bővebben is megteszem, nehogy szó érje a ház elejét.
Nem azt mondtam, hogy 9k pontra már 4 körös. Több, mint 15k pontra kellett volna, hogy legyen tőlünk az ellenfél, és az szerintem klánok között már több, mint 4 körös. Édes mindegy, hogy bontok x épületet, és azzal kerülök 3-4-5 körre, vagy az el nem férő lakosokra+éheztetésre+képzésre támaszkodva akarom ezt elérni. Korábban írtam is már, hogy azt is láttam, egyik tagjuk értéke emelkedett, nem csökkent, szóval a bontás az szinte kizárható volt részükről. (Erre játszani rizikós, de vállaltuk.)
Mielőtt elfelejteném, amivel kapcsolatban Vityu úgy érezte a saját értékrendje szerint, hogy elnézést kell kérnie, megtette, amire írtam is, hogy nem haragszom, és nem hinném, hogy az ő nevében bármire is rá kéne cuppanni. Ha valamit meg akar tudni, megkérdezi, ha megjegyzést akar hozzá fűzni, megteszi, ahogy először is. Gondolom, ebben semmi kivetni való nincs.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Lacka For This Useful Post: