Thread: 1A események
View Single Post
Old 09-04-2006, 22:36
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Myth View Post
Klánütésre készültünk ugye, vártuk, hogy rátok állhassunk. Úgy tűnt, hogy ehhez még kell egy kis idő, ezért rendbe akartam rakni a morálomat. A csökkenő morált lényegesen könnyebb meghúzni, kimentem fosztani Grimbóciára elég kis sereggel, hogy a 2 bukott csatával csökkenjen a morál és aztán hamar visszaszaladjon 100ig. Ilyet már csináltunk korábban is. Ez volt a terv.

Mázlim volt, a 2 sereg bekocogott valahogy, de Grimbócia is szembejött, nekem meg nem ment fel a védelem. Telefonom lemerült, klántársak nem tudtak hívni, én nem tudtam belépni, hiába vették észre. Így jártam. Senkit nem is érdekelt volna, ha nem ütünk utána klánt.
már bocsi, de azért ez picit sántít

2 pici sereg akkor megy be ha nem veszik észre. de itt keresztbe jöttek, azaz látták, hogy Te mész joggal gondolhatták, hogy földre mész, éppeszű ember nem hagyja őket bemenni..
másik: ha 2 kis seregd volt kint, akkor ha Rád 2 sereg megy védelem nélkül is fognod kellett volna.

persze lehetnek ezt magyarázó véletlenek is, netszakadás, vagy grimbó a kapkodásban az íjjait is elküldhette.. de itt eddig egyik sem volt érvként felsorakoztatva

jah és a morálnövelésre is vannak jobb és kevésbé veszélyes módszerek mint bukni 2 csatát

Last edited by wand; 09-04-2006 at 22:38..
Reply With Quote