Quote:
Originally Posted by Myth
Klánütésre készültünk ugye, vártuk, hogy rátok állhassunk. Úgy tűnt, hogy ehhez még kell egy kis idő, ezért rendbe akartam rakni a morálomat. A csökkenő morált lényegesen könnyebb meghúzni, kimentem fosztani Grimbóciára elég kis sereggel, hogy a 2 bukott csatával csökkenjen a morál és aztán hamar visszaszaladjon 100ig. Ilyet már csináltunk korábban is. Ez volt a terv.
Mázlim volt, a 2 sereg bekocogott valahogy, de Grimbócia is szembejött, nekem meg nem ment fel a védelem. Telefonom lemerült, klántársak nem tudtak hívni, én nem tudtam belépni, hiába vették észre. Így jártam. Senkit nem is érdekelt volna, ha nem ütünk utána klánt.
|
már bocsi, de azért ez picit sántít
2 pici sereg akkor megy be ha nem veszik észre. de itt keresztbe jöttek, azaz látták, hogy Te mész joggal gondolhatták, hogy földre mész, éppeszű ember nem hagyja őket bemenni..
másik: ha 2 kis seregd volt kint, akkor ha Rád 2 sereg megy védelem nélkül is fognod kellett volna.
persze lehetnek ezt magyarázó véletlenek is, netszakadás, vagy grimbó a kapkodásban az íjjait is elküldhette.. de itt eddig egyik sem volt érvként felsorakoztatva
jah és a morálnövelésre is vannak jobb és kevésbé veszélyes módszerek mint bukni 2 csatát