Thread: 1A események
View Single Post
Old 09-04-2006, 22:24
Myth Myth is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Akkor boncolgassuk. Legalább utána megkaphatom, hogy védekezek, tehát tuti bűnös vagyok

Klánütésre készültünk ugye, vártuk, hogy rátok állhassunk. Úgy tűnt, hogy ehhez még kell egy kis idő, ezért rendbe akartam rakni a morálomat. A csökkenő morált lényegesen könnyebb meghúzni, kimentem fosztani Grimbóciára elég kis sereggel, hogy a 2 bukott csatával csökkenjen a morál és aztán hamar visszaszaladjon 100ig. Ilyet már csináltunk korábban is. Ez volt a terv.

Mázlim volt, a 2 sereg bekocogott valahogy, de Grimbócia is szembejött, nekem meg nem ment fel a védelem. Telefonom lemerült, klántársak nem tudtak hívni, én nem tudtam belépni, hiába vették észre. Így jártam. Senkit nem is érdekelt volna, ha nem ütünk utána klánt.

Érdekes módon a 2 vesztes és 2 nyertes csata szépen felvitte a morált.

Aztán megnéztük, hogy a vesztett területek miatt és egyik klántagunk kilépésével közel tudunk kerülni a Reményhozókhoz. A wand által ajánlott módszereket ismerjük mi is, ha a Reményhozók lettek volna az eredeti célpontok, akkor egyértelmű, hogy úgy csináljuk.

A dolog iróniája, hogy ezek után nehezebb volt ráállni a Hörcsögökre, mint korábban terveztük, mert az egyik országot szét kellett bontani

A többi nem hiszem, hogy magyarázatra szorulna... Szerintem az előzőek sem, bár elfogadom, hogy kívülről gyanús lehet. Pláne ha valaki sok földet veszít...
Reply With Quote