View Single Post
Old 02-21-2013, 09:31
Pumi
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Számomra ami történt megfelelt. Beszélgettük a klánban már előtte, hogy azért harcolunk, hogy magunknak bizonyítsunk, senki másnak. Amit csináltunk, az fair play volt. A "fikázást" és a "személyeskedést" ne már az "önfényező" topikban... Kértem, ha elolvastad, akkor lehetnél annyira fair, hogy megteszed, amit kértem.
Lehet, hogy kérted, de amíg az a topic is épp olyan mint a többi, addig írhatok is... Nem tettem volna ha azt írod ami volt, de meglehetősen ki van csinosítva. A mérhetetlen nagy bakijaitokról vagy tudatos értelmetlen cselekvéseitekről egy szót sem tettél, így a kívülállók nem fognak tiszta képet kapni semmiről, mivel gondolom nekik írtad amit, mivel mi tudjuk mi, hogyan történt.
Leírtad nagyon szépen, hogy a tiéd lett az eddigi legnagyobb egyéni ütés, de ezért cserébe otthagytad a klántársaid és nem tudtál részt venni a további csatákba, ez nem kicsit önző dolog volt. "ork előre, a törpöket meg hagy üssék" ugye Természetes, hogy kilépkedtünk földet leadni, hogy ezt tovább csinálhassuk. Ki az aki nem tenné meg abban a helyzetben!? ÁRnyakat, Zolit, szinte nullára bontottátok, majd rájött, hogy semmi értelme maradni, így lefordult még megtehette. De sorolhatnám még miket hagytál ki ami fontos eseménye volt a harcoknak. Ehelyett te inkább azon lovagolsz mi fair és mi nem, meg ki hova ír, a te írásaid meg sorra fél igazság.

Last edited by Pumi; 02-21-2013 at 09:34..
Reply With Quote
Sponsored Links