Thread: Black Dragon
View Single Post
Old 02-20-2013, 21:42
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Surranohalal View Post
amikor pedig ők kerültek alátok ti nem mertétek bevállalni hogy fölöttük maradtok - same story
Amikor mi odakerültünk, akkor volt egy földelésünk éjszaka, aztán 2-3 sereg elől elfokozták, akire mentünk, majd szabadságra tették. Aztán nem sokra rá az egész klán szabadságra ment. Egyetlen szembetámadás nem történt, sőt, semmi sem történt.
A harcok alatt (hosszabb időszak is volt, hogy nem voltam gép előtt, és a végét, dec 20 után már nem mentegettem) 77 hadi eseményt mentettem el. Elárulom: nem csak hagytuk magunkat püfölni. A játék véleményem szerint a harcról szól, az "élni és élni hagyni"-ról. Ez a módszer számomra egyenértékű a törlésig ütéssel.

Nekem az a célom a játékban, hogy senkinek a kedvét ne vegyem el tőle, így is egyre kevesebben vagyunk. Egyeseknek viszont semmi sem számít, a lényeg, hogy a megalomán személyiségüknek eleget tegyenek, és bebizonyítsák így vagy úgy, hogy igen, amit csinálnak, az a világ legkirályabb stratégiája. Elfogadom, hatékony, és sikeres volt, nincs is tüske miatta, mert lehet így is csinálni. De lehet úgy is csinálni, ahogy mi csináltuk. Kiálltunk, és harcoltunk akkor is, ha 90k-ról jött a sereg. Hát nem tudom milyen értékrenddel bír az, aki ezek után leszaroz minket.

(Gondolkodj csak el rajta, hogy te mit csinálnál, ha 90k-ról kapnál egy sereget. Jah, tudom elfokoznál. De amikor tudod, hogy az ellenfélnek, aki alattad van sokkal több egysége van, akkor mit érsz el vele? Csak az elkerülhetetlent odázod el napokkal.)
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote