View Single Post
Old 02-20-2013, 21:05
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Roviden: Ugy allitod be, mintha ti szegenyen, gatya nelkul alltatok volna hozza a harchoz - ez nem igaz, sot. Egy eleg nagy strategiai hibara vagy leginkabb buszke - ez is rendben van, en az egomat kepes voltam felretenni a klanerdek miatt. Az egysegek nem erdekelnek, ratok szantuk oket, tobb okbol is. Kierdemeltetek ilyen-olyan modon a kituntetett figyelmet. Buszke nem vagyok (leven nem tunt neheznek), de orulni orulok, hogy a nagy arc rendesen le lett szaggatva. A beszamolod egy mondatanak kifejezetten orulok - ezekszerint egy mellektervunk is bevalt. Egyedul pedig az zavar (de az sem tulzottan), hogy egy hatalmas zako utan onfenyezes kovetkezik, es kifogaskereses, gratulalas nelkul... Nekem nincs mit hozzatennem semmihez, de zavar, ha egy tortenet teljesen kiforgatva jelenik meg egy resztvevo tollabol. Reszemrol errol ennyit, ha a temaban olyan irast tennel, amire valaszt varsz tolem - ne tedd, nem lesz ra valasz.

Ps: Bar en meg mindig ugy fogom fel, hogy nincs a harcnak vege, csak az elso csatanak - de azt megnyertuk.
Remy, ameddig csak a bullshit-et nyomod, addig nem hiszem, hogy bármit is bizonyítani fogsz.

Egy támadásotokra reálisan visszatámadni az esetek nagy részében 1000 feletti épület bontásokkal lehetett támadni. 1 egység árából 2-3 db nyersanyagot lehetett venni, hiába rámoltam ki a teljes nyerspiacot a támadások előtt, pikk-pakk elfogyott. És egy nagyobb bontás és szembetámadás után elfokoztatok, és/vagy felfokoztatok egy akár 100-120k-ra lévő országot ütni a kitámadotton.

Hagyjuk már, hogy mennyire nem érdekel téged az, hogy mi történt, mert ha így lenne, nem még csak nem is szóltál volna bele az "önfényező" topikunkba, amiben nemcsak a sikerekről, hanem a kudarcokról is szó esik. Tessék, a lehetőség adott, nyilván mindenkit érdekelnek a számok, engem különösen. Hol írtátok le azt, hogy Big gun nem volt hajlandó felvenni a harcokat, amikor fordított volt a helyzet? Mert az stratégia, amit mi csináltunk, azt meg úgy hívják, hogy játék. Belementünk, akkor is, ha tudtuk a kimenetelét. Hiába jössz a nagy arccal, többször is szó volt róla még itt kint is.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post: