View Single Post
Old 02-20-2013, 15:03
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Roviden: Ugy allitod be, mintha ti szegenyen, gatya nelkul alltatok volna hozza a harchoz - ez nem igaz, sot. Egy eleg nagy strategiai hibara vagy leginkabb buszke - ez is rendben van, en az egomat kepes voltam felretenni a klanerdek miatt. Az egysegek nem erdekelnek, ratok szantuk oket, tobb okbol is. Kierdemeltetek ilyen-olyan modon a kituntetett figyelmet. Buszke nem vagyok (leven nem tunt neheznek), de orulni orulok, hogy a nagy arc rendesen le lett szaggatva. A beszamolod egy mondatanak kifejezetten orulok - ezekszerint egy mellektervunk is bevalt. Egyedul pedig az zavar (de az sem tulzottan), hogy egy hatalmas zako utan onfenyezes kovetkezik, es kifogaskereses, gratulalas nelkul... Nekem nincs mit hozzatennem semmihez, de zavar, ha egy tortenet teljesen kiforgatva jelenik meg egy resztvevo tollabol. Reszemrol errol ennyit, ha a temaban olyan irast tennel, amire valaszt varsz tolem - ne tedd, nem lesz ra valasz.

Ps: Bar en meg mindig ugy fogom fel, hogy nincs a harcnak vege, csak az elso csatanak - de azt megnyertuk.
a te ferdítéseidhez annyit tennék hozzá, hogy nem volt csata, csak mikor lusták voltatok elfokozni. A "csaták" 95%-a odafokozás-elfokozás volt, ez minden csak nem csata és nem harc. Legalább is részemről. De lényegében jól szórakoztam és csak ez számít. És a továbbiakban 90%, hogy én már nem fogok részt venni. 6 nap múlva kiderül, hogy miért
Reply With Quote