Thread: M.a.g.u.s.
View Single Post
Old 09-04-2006, 11:49
Pettyes Pettyes is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%
Quote:
Originally Posted by Z a VérGyöngyTyúkok Ura View Post
Pettyes 1 db radijátorral A buli Ifinből fog indulnyi. (ha valaki az előtörténete írásakor nem tud odakavarni azt majd útközbe felszedi a nép (vagy kiírja ) A dátumokat ma végre összeszedem, de annyit előlmmászóban: A 14. zázslóháború utáni 2. év tavaszán kezdés. Délen tombol a manifesztációs háború, északon a két emberöltőre kötött béke második éve. Talán még sosem volt ennyire "biztonságos" az utazás az addig ellenséges országokon keszesztül. Észak igyekszik magához térni a háborúból és a kereskedelmet újraindítani, illetve felkészülni és harcolni Ahme Ramuun ellen. (na tuti roccul írtam a nevit annak a kékszemű kis fíregnek szerte felbukkannak az ibarai menekültek és lelkesen növelik az alvilági testvériségek közti zűrzavart.

Chris Nem tehecc De nekem így is tecc naon.

Massza Nálam még nem jelentkezett a második törv-könyv. szal sztem nem jáccik, hacsak nem NJK-ként De vitzt félre (nem nagyon, mert jó ha késnél van) téve. A "Biblijákat" úgymond iránymanónak fogom tekinteni a jáccós alatt. (tehát pl azt a sogronitát aki Dartonhoz imátkozva akar Ranagol kegyébe férkőzni és homálylényt idézni, rövid úton feldaraboltatom a feldühödött hentescéh mestereivel, mert ócsárolta a húsukat.) De pont azért mert többeknek nincs készbe könyv mindig (pl nekem se, mert könyvtáralok értre egyenlőre ) ezért a varázslatok, harc terén nem minden esetben lesz "kikockázva" kiszámolva a dolog.

Amit szeretnék kérni mindenkitől: Ha eldöntötte mijen karackter, akkor majd a jellemzését meg ha elkezdi akkor az előtörténetet naty vonalakban küldje majd el nekem jó? Ha valakinek gondja van szíveszen segítek. (persze csak ha tudok

Mékegy dolg: Nem röhögni a henteseken! Nem tudhatod, hogy a hentesbárdra száradt vér hány mágiatörő rúnát takar

Kár, hogy ez nem játszik, mert egy Khált kipróbáltam volna...
Tulajdonképpen a nagy zöldön kívül melyik könyvecske játszik? Melyik alapján mesélsz? Bár inkább gondolom saját szabályokat követsz! Ami jó, mert nem ismerik és érheti még a tapasztalt rókát is meglepetés! Ha nem fog játszani az MT és nem választható onnan faj, akkor lehet, hogy harcos leszek v. fejvadász, de mindenképpen ütős szeretnék lenni, mert a mágia még bonyolult és itt vannak profik, akikre ezt lehet bízni!
Reply With Quote