Meghajolok a Nagyúr felé.
-Igenis uram.
Oler-hez megyek és megszólítom.
-A sérüléseket abból ítélve amit elmondtál, a folyósón szerezte. De a kérdés megmaradt. Kitől illetve mitől? Ha tudod a mágiáddal vizsgáld meg a környéket hátha maradt valami nyoma a környéken. Addig megyek megnézem az istáló romjaiból lehet e valami menthetőt szerezni.
Elindulok aztán megtorpanok.
-Várj csak! Ezt a varázst az istáló romjai közt is meg tudod csinálni? Láthatnánk azt a vackot ami felrobbant, meg ami megégette Stancilt!
A varázslás végeztével már hulla fáradt vagyok,de erőt veszek magamon és előkerítem a többieket és elmondom a varázslat eredményét és a következtetésemet. A törpe kérdésére pedig:
- Sajnos jelenleg nem állok készen még egy ilyen méretű varázslatra. Sokat kell még fejlődnöm ezen a téren, de ha Arel is úgy akarja holnap meg tudom vizsgálni az istállót is.
A társalgás végeztével felmegyek a szobámba pihenni.
Z: Elkezdesz a romok közt keresgélni a beszélgetés után?
-Amíg gondolkozol addig megnézem mi maradt!
Kimegyek az istáló maradványaihoz, de egyenlőre nem lépek be a romok közé, hanem kívülről próbálom felmérni mi maradt belőle és esetleg mik maradtak épen. Elküldöm egyenlőre az összes embert aki esetleg be akar menni a romok közé. Nehogy a járkálásukkal összezavarják Oler későbbi képeit.
Mivel fából volt az épület nagyrésze, ezért miután leégett, a maradék összedölt, szóval a romok közé nem tudsz belépni, maximum a romokra. Egy csomó kisebb-nagyobb félig, háromnegyedig elszenesedett fakupacnak tűnik az egész istáló. Ha valami épen is maradt benne az nem látszik (innen nem látszik volt-e olyan tárgy az épületben, ami nem éghető).
Last edited by Chris; 09-07-2006 at 18:10..
|