Quote:
Originally Posted by Killer
Ahogy olvasgattam a Gunt ért vádakat, teljesen el voltam halva... Olyan vádakat hallottam, hogy ha valaki egy kicsit is belelátott kintről/bentről a Gun életébe, vagy valamilyen úton ismeri a srácokat/lányokat, akkor annak a gyanúja sem merült volna fel benne, hogy esetleges földleadásról, vagy bárminemű JKSZ-ről lett volna szó. Nekem volt szerencsém megtapasztalni a Big Gun tudását, tapasztaltságát, felkészültségét, belülről is, és nem láttam még egy olyan klánt, aki őket bármiben is megelőzte volna, legyen az tudás, vagy tiszta játék. Ha bizonyítgatná a fórum összes tagja, hogy itt bizony JKSZ volt, én azt akkor sem hinném el. Jöhetnének 1000 képzelt bizonyítékkal, nem fogadnám el. A Big Gun tisztességesen ütött mármár mocskosul hatalmasat!!! NAGYON NAGY GRAT!!! És azoknak pedig akiknek ki kellett lépnie a klán érdekei miatt, a továbbiakban sok kárpótló hektárt kívánok!
hááát én azért érzek némi kis pepita beütést 
|
a menzo klán máris feledésbe merült? bár akkor te még nem voltál a klánba. szerintem mindenki emlékszik arra a híres "leesett a klánszabi" dologra .. mindenki tudta, hogy csalás volt, a menzo-t feltápolták majd beverték (ha jól emlékszem 4 sereggel de visszakereshetem a mentéseim között.) farm is így került oda ahol most van. de ez is csak rágalom mert bizonyítani nem tudja senki és éppolyan felesleges róla beszélni mint amiről remy nem szeretett volna az A-s topikba de mégis megtette..
így csalás, úgy csalás.. ameddig nem bizonyítod be valakiről, hogy bűnös, addig ártatlan és minden más aljas rágalom.