Quote:
Originally Posted by Killer
Ahogy olvasgattam a Gunt ért vádakat, teljesen el voltam halva... Olyan vádakat hallottam, hogy ha valaki egy kicsit is belelátott kintről/bentről a Gun életébe, vagy valamilyen úton ismeri a srácokat/lányokat, akkor annak a gyanúja sem merült volna fel benne, hogy esetleges földleadásról, vagy bárminemű JKSZ-ről lett volna szó. Nekem volt szerencsém megtapasztalni a Big Gun tudását, tapasztaltságát, felkészültségét, belülről is, és nem láttam még egy olyan klánt, aki őket bármiben is megelőzte volna, legyen az tudás, vagy tiszta játék. Ha bizonyítgatná a fórum összes tagja, hogy itt bizony JKSZ volt, én azt akkor sem hinném el. Jöhetnének 1000 képzelt bizonyítékkal, nem fogadnám el. A Big Gun tisztességesen ütött mármár mocskosul hatalmasat!!! NAGYON NAGY GRAT!!! És azoknak pedig akiknek ki kellett lépnie a klán érdekei miatt, a továbbiakban sok kárpótló hektárt kívánok!
hááát én azért érzek némi kis pepita beütést 
|
Hmmm, olvasd el újra, és értelmezd a dolgot megint. Nem láttam semmiféle szabálytalan földleadást, mindösszesen csak sportszerűtlent. És akik kiléptek, nekik nem kell kárpótló hektár, mert visszalépnek, hogy messzebbről fokozhassanak. Erről volt mindösszesen szó.
Egyébként látva és hallva pár régi dolgot, máris meg kellett kérdőjelezzem a tisztességes gun fogalmát. Voltam pár napot a Sarkvidéki lámavadászok között, még a te idődben, szerintem emlékszel, hogy miért jöttem el.