View Single Post
Old 12-14-2012, 12:37
Surranohalal's Avatar
Surranohalal Surranohalal is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 65%

Quote:
Originally Posted by Pirostraktor View Post
Énbocsi, rosszul fogalmaztam, akkor nem vettem észre, és jóideig nem voltam. Szóval pontátlagokra gondoltam csoportonként, és ennek függvényében módosulna a 10k-s küszöb. Ahol sűrű a mezőny, ott kb ez a 10k körül mozogna a 0%, de pl ahol nagyok a pontkülönbségek az országok közt, ott nem 1k lenne a 10% csökkenés, hanem legbrutálisabb esetben 4k. Vagy olyan 2-3k környékén, figyelembe véve, hogy a toliakciók azonnali hatásfokúak.

Tudom, hogy sokaknak nem fog tetszeni, de toli szemszögből elég unfair, hogy az ellen simán rádvág, főleg ha még vándor is és te kb semmit nem tudsz reagálni.
6001 pont az legjobb esetben is 3+3 kör, azaz bármikor szembemehetsz úgy hogy a saját sereged előbb ér haza mint az övé pedig ő indult rád előbb.
ráadásul a tolisok jellemzően felfelé lopnak.
de van rengeteg csoport ahol már 1500 pont is 4-5 kör vándorral.

szóval amiről beszélsz az egyáltalán nem tűnik életszerűnek, max egy 100 fős csoportban illetve A-ban...

ha a 4k-s ötleted vesszük alapul: 20k-ról 50% hatásfokkal tolizok, míg ő 80% hatásfokkal jöhet rám sereggel kb 24+24 körre üresen hagyva az országát. vagy félig üresen ha annyival erősebb. a saját környéke meg cafattá veri amíg ő ütött egyet. én meg 50%kal gyújtok?

ha a 2k-s ötleted nézzük akkor is min 8 körig üresen hagyja az országot, míg én vígan csinálok tábortüzet 50%-s hatékonysággal a házaiból.

sztem átgondolatlan, bocsi. a fenti két esetet leszámítva a 10k-s határ teljesen jól működik tolis szemszögből nézve, pont nekik kedvez jobban.