View Single Post
Old 12-11-2012, 13:03
Dave Dave is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by NewJackCity View Post
dave is itt félrebeszél hogy a toli meg varázslo szemnél egységesek a bonuszok holott a készultségigénydifik miatt a tényleges végső bonusz ugyanugy máshogy alakul mint a tábi szemnél
Én ezt a személyiséges előny dolgot nem matematikailag, hanem logikailag közelíteném meg. Nincs olyan, hogy azért ,mert te jobban fárasztod a varkat, ezért a varázsló személyiség neked nem +1-et regenerál, hanem csak 0,8-at...

matematikailag ki lehet hozni, hogy nem ugyanannyit ér, de a fáradást belekeverni hülyeség. Adott 2 ország. mindkettőnek 50% a készülije. legyen egy gnóm varázsló és egy tudós ember. Na kérdem én ki az , aki előnyben van regenerálódás terén?
Az hogy a fáradást bele kalkuláljuk, az már egy , a varázsló személyiségen kívüli feltétel...

De viszont az orknak már alapból több tábornoka van, mint amennyit bárki szerezhet, ha áldoz egy személyiséget rá...

Ezen kívül meg írtad, hogy a több szemeseknek nőne az előnye. Szerintem meg pont, hogy most van nagyobb előnye a többszemeseknek, mert 1 személyiséggel senki nem lesz tábornok!

avagy még meg lehet közelíteni máshogy a kérdést. ha már mindenképp lovagolunk a többi személyiség előnyén:
van egy gnóm varázsló: egyel jobban várad, egyel jobban regenerálódik. tehát a személyiségével elérte, hogy nincs hátrányban.
akad egy (direkt nem gnóm) törpe tábornok. elhasznált egy személyiséget és ugyanúgy hátrányban a bónuszok terén, csak már nem annyira nagy mértékben...

tehát az egyik nem nyújtja ugyanazt a bónuszt mint a másik.

De kérdem én!!! Kedves ellenzők, miért nem tartjátok igazságosnak, hogy a tábi személyiség a +1 tábival egységesen mindenkinek mondjuk +5%-ot adjon? ebben mi annyira ördögtől való gondolat?? hagyjuk az előzményeket, erre az egy kérdésre adjatok választ!
Reply With Quote