Quote:
Originally Posted by Dave
... előnyök egyáltalán nem is olyan komoly előnyök:
1. 40% lakiteki: 56 férőhely a barakkban. 2 faj van akinek ennél kevesebb...
viszont a hátrányai gyakorlatilag a legdurvábbak akármelyik másik fajhoz
2. -10% gabonatermelés. Egy olyan fajnál, amelyikben gyakorlatilag kötelezően állandóan sok egység kell, hogy bent legyen (szemben a hadisokkal, akik csak támadásnál, vagy védekezésnél vesznek be sereget) ott ez is hatványozattan hátrányos...
Szóval azért az esetleges 10% felszabaduló területtől nem hinném , hogy azonnal szuperfaj lesz a félelf-ből...
|
1. ember, elf, ork, és általában a zombi is. kevesebbet tehet egy barakkba, templomba, kocsmába (ugye hat azokra is)
2. a -10% gabonatermelés tényleg durva. viszont ég világon semmi köze nincs ahhoz mennyi sereget tartassz bent, miért pont a felessel ne lehetne üres a barakk ha mással az lehet? és akkor veszel ha támadnak. lehet meg se tudják saccolni mennyi barakkod/tornyod van (egy átlag játékos)
amúgy nekem mindig is a gabonatermelés ami nem tetszett a felesben. az nem túl indokolt, vagy kellene valamiféle kompenzáció (pl volt felvetés a tolvajok ha lopnak és van árnyak akkor a következő [1-3] körben kevesebbet esznek [a felvetés picit máshogy volt, de az pont nem az aktivitás oldalról közelítette meg]. éljen az aktivitás!)
sztem a tanyamalusz és pl az infozásra/toliakciók turbózására amit írtam pár oldallal odébb az már bőven használhatóvá tenné a félelfet felsőbb csoportokban is. meg mondjuk a támadómaluszt is simán el lehet törölni, nem indokolt (elfnek miért nincs hisz az a védekező faj?) és A-ban pl a gabonatermelés malusz hiánya sokat nem nyomna a latban..