View Single Post
Old 11-25-2012, 11:16
Pirostraktor Pirostraktor is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 65%

Quote:
Originally Posted by RastArtist View Post
Már megint kezdünk eltérni a témától.
-200 hekin elffel lenni butaság. Életképtelen.
-Felest azért tartani, hogy visszahozza a tekit, megint fura. 5.-4. szinten nem is választok be szövetségesnek olyat aki nem tekivédett fajjal játszik. Kivétel lehet talán a törpe.
-A 'stabil éplisták' nem divatból alakultak ki, hanem azért mert azok a leghatékonyabbak, leginkább működőképesebbek. Lehet extrém/különc felépítésekkel játszani, és azok 1-1 szituációban hatékonyabbak, de sokkal több helyzetben csak az ország kárára válik.
-500, de főleg 1000 hekin már mazohizmus felessel játszani. Akkor már előkerül az elf, gnóm, törpe inkább. Mind hatékonyabb, céltól függően.
-Felesben nem tartani pénzt, megint fura. Nem pályázni a visszajövő piaci árukra, megint fura. Bár ezek már csak játékstílusbeli különbségek.
-Szárazviharral és emberlopással szerintem egy jó játékost sem lehet érdemben megszívatni. Ha túl nagy az emberhiánya, piacról pótolja, és csókolom.
Visszakanyarítom hamar Azért írtam, amit, hogy a kérdező ne higgye azt, hogy most az 5ben kiépített felesével fennebb simán megél, mert csak fölöslegessé válik egy csomó templom és kocsma(és etetni is kell egyebár).

A stabil éplistás dolgot félreértetted. Én arról beszéltem, hogy sokan ha belepusztulnak sem változtatnak rajta, amikor fokozatosan ütve vannak, mert szentnek tekintik az éplistát. Igenis ha valaki befed és befér hozzád az a 9 kör alatt simán átállsz legalább 20% templomra és 25-30% kocsmára, ha mázlid van épp azelőtt lop le és már simán visszamászol hozzá+ már fedni is tudod. A stabil éplista a megélést szolgálja, ha konfliktus van egyből rá kell variálni, másképp halott vagy...főleg felessel.

Pályázhatsz a visszajövő piaci árukra, de pár sikertelen kísérlet után berágnak rád és 0ázva vagy. Jobb a sok kicsi, mint a kevés nagy én ezt vallom felessel.

Ha jól csinálod szerintem az emberlopás hatékonyabb, mint a gyújtás. De ez privát vélemény.

Pénzt természetesen kell bent tartani, de ismétlem a feles nem arra jó, hogy kiállva nagy mellénnyel lopkodj, hanem a lehető legsunyibb és legalantasabb módon kell kezelni.

Felessel pedig nem azért játszol, mert leányálom, hanem mert messze nagyobb játékélményt nyújt, mint a felsoroltak.