Quote:
Originally Posted by Pirostraktor
Az mf feles eleve halott, ezért írtam, hogy mindenképp kell mellé egy türelmes szövi. Nem igen akad már olyan óriás, amely 50% készüig fedne + kiszolgáltatott lesz veled szemben(vagy esetleg egy varis szöviseddel szemben). És mi történik? Elvisznek tőled egy kevés tekit, cserébe egy olyan enyhe védelem ellen a szövid forog a tolin, amíg vagy szabira megy vagy nuku morál. Ennyit megér az, hogy 9 körig béna legyél
Amikor én jártam ott, vagy 100-200 volt a gabona. Játszanék én tf-el, csak érje is meg. Esetedben megéri.
Mint írtam 5. szinten simán megengedhető, feljebb már én sem javaslom a 0-át, de attól még lehet spórolni belőle. Egy ugyanolyan karakterisztikájú orival patthelyzetben vagytok a védelmi varik miatt, és hiába van neki több ebből meg abból, ha úgysem fér be... A hasznot pedig nem belőle fogod megkeresni, hanem tekis orkok, törpök, elfekből.
Egy másik felest pedig szöviben simán feltörsz. Csak azt akarom mondani evvel az egésszel, hogy a kérdező ne akarjon hadi,vari,toliban is jó lenni. Válasszon kettőt és kész. Felesnek pedig a vari-toli(15%lom-25%kocsma) vagy a deffhadi-vari(min.25% barakk-15-17% templom-15-20% kocsma) való.
|
Nem beszéltem MF felesről.

Ha szövitag vagy, akkor is fel tudnak bontani, túl könnyedén. De már az is elég ha a szövi másik félelfe(mint az enyém) befed, és akkor értéktelen lesz az egész országod.
Arról nem is beszélve, hogy egy félelfbe nem árt pár száz millió kp. Például tekit bevenni ha zsíros falatra bukkansz, stb. Bank híjján elég ciki mikor ezt lelopják.
Én mindenesetre nem ajánlom a 15% templomot 200 hekin, mivel túl sok ilyen félelfet loptam már le csontig, és semmit nem tud csinálni. Még szövi szinten sem. Mert azzal édeskeveset ér, hogy nehezebb beütni. Attól még a szövetségesei baromi nagy hátrányban lesznek, hogy ő maximum szurkolni tud.
A félelf egy nehéz faj. Kockáztatni kell vele, és bírni idegekkel. Na meg muszáj hozzá egy alap tőke.

Kezdőknek semmiképp nem ajánlott. De főleg nem elitekkel...