View Single Post
Old 11-25-2012, 09:46
Pirostraktor Pirostraktor is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 65%

Quote:
Originally Posted by RastArtist View Post
A 15% templomos felest elég könnyű befedni, főleg ha összedolgozik egy félelf meg egy óriás.
Az mf feles eleve halott, ezért írtam, hogy mindenképp kell mellé egy türelmes szövi. Nem igen akad már olyan óriás, amely 50% készüig fedne + kiszolgáltatott lesz veled szemben(vagy esetleg egy varis szöviseddel szemben). És mi történik? Elvisznek tőled egy kevés tekit, cserébe egy olyan enyhe védelem ellen a szövid forog a tolin, amíg vagy szabira megy vagy nuku morál. Ennyit megér az, hogy 9 körig béna legyél

Quote:
5.szinten megelég olcsó a gabona. Ahol én vagyok jelenleg 7/db. Egyébként mintha te is azt írtad volna eddig, hogy TF felesekkel játszanál.
Amikor én jártam ott, vagy 100-200 volt a gabona. Játszanék én tf-el, csak érje is meg. Esetedben megéri.

Quote:
A 0-torony blöff tréfás, csak elég könnyű lebukni. Sokszor ki lehet számolni egy gömbből, hogy van-e torony az íjak alatt.
Mint írtam 5. szinten simán megengedhető, feljebb már én sem javaslom a 0-át, de attól még lehet spórolni belőle. Egy ugyanolyan karakterisztikájú orival patthelyzetben vagytok a védelmi varik miatt, és hiába van neki több ebből meg abból, ha úgysem fér be... A hasznot pedig nem belőle fogod megkeresni, hanem tekis orkok, törpök, elfekből.

Egy másik felest pedig szöviben simán feltörsz. Csak azt akarom mondani evvel az egésszel, hogy a kérdező ne akarjon hadi,vari,toliban is jó lenni. Válasszon kettőt és kész. Felesnek pedig a vari-toli(15%lom-25%kocsma) vagy a deffhadi-vari(min.25% barakk-15-17% templom-15-20% kocsma) való.