Quote:
Originally Posted by RastArtist
A 15% templomos felest elég könnyű befedni, főleg ha összedolgozik egy félelf meg egy óriás.
|
Az mf feles eleve halott, ezért írtam, hogy mindenképp kell mellé egy türelmes szövi. Nem igen akad már olyan óriás, amely 50% készüig fedne + kiszolgáltatott lesz veled szemben(vagy esetleg egy varis szöviseddel szemben). És mi történik? Elvisznek tőled egy kevés tekit, cserébe egy olyan enyhe védelem ellen a szövid forog a tolin, amíg vagy szabira megy vagy nuku morál. Ennyit megér az, hogy 9 körig béna legyél
Quote:
5.szinten megelég olcsó a gabona. Ahol én vagyok jelenleg 7/db. Egyébként mintha te is azt írtad volna eddig, hogy TF felesekkel játszanál. 
|
Amikor én jártam ott, vagy 100-200 volt a gabona. Játszanék én tf-el, csak érje is meg. Esetedben megéri.
Quote:
A 0-torony blöff tréfás, csak elég könnyű lebukni. Sokszor ki lehet számolni egy gömbből, hogy van-e torony az íjak alatt.
|
Mint írtam 5. szinten simán megengedhető, feljebb már én sem javaslom a 0-át, de attól még lehet spórolni belőle. Egy ugyanolyan karakterisztikájú orival patthelyzetben vagytok a védelmi varik miatt, és hiába van neki több ebből meg abból, ha úgysem fér be... A hasznot pedig nem belőle fogod megkeresni, hanem tekis orkok, törpök, elfekből.
Egy másik felest pedig szöviben simán feltörsz. Csak azt akarom mondani evvel az egésszel, hogy a kérdező ne akarjon hadi,vari,toliban is jó lenni. Válasszon kettőt és kész. Felesnek pedig a vari-toli(15%lom-25%kocsma) vagy a deffhadi-vari(min.25% barakk-15-17% templom-15-20% kocsma) való.