Quote:
Originally Posted by NewJackCity
remy már korábban is emlitette valaki de tényleg "picit" olyan vagy hogy ha te csinálod az ok
viszont ha más csinálja akkor meg ő a "csunya rossz fiu"
de azért mikor anarchban probáltam torleszteni az A-ban leesett foldecském miatt, és tobb tarcsim és tobb orim volt
nem másztam rád nagy tulerovel igazábol az A-s szitut probáltam szemléltetni veled hogy milyen szar ha nincsenek kozelbe szovik és rádmászik egy pénzesebb emberke akinek ott az elvi lehetoség hogy még a "klántársak is beszállnak" (értsd. saját orik)
ott rohangáltál 4 yardokkal, kozel fullra ki kellett támadjak hogy beverjelek
mégse vetted fel a kesztyut hanem nyomtál egy szabit es megprobáltad diplomáciai uton rendezni
és én voltam a csunya rossz fiu 
|
Csak a (szamomra) lenyegi reszekre valaszolnek:
1. Eddig eletemben egyszer fokoztam el (ez valoszinu meg noni fog a jovoben), es nem zavar, ha mas csinalja. (Ez a meglatasod szerintem epp forditott)
2. Anarchban - Te is tudod, hogy ajandeknak szant fejvadasz orszagrol volt szo(aki 3-4 foldre utesnel tobbet nem birt volna ki a cim leesese nelkul, ezert effektive nem lehetett vele harcolni), nem a harci kedv hianyarol, akkor is, es most is felajanlom hogy ha adsz egy orszagot anarchban, harcolok Veled, ha szeretned. Hogy nehezen utotted be, az meg csak a jo (vagyis inkabb lusta) felepitesnek volt koszonheto, semmi masnak.
Azt nem mondom, hogy nem szamit a tartalek - de nem _csak_ az szamit, nagyon nem.
Az itt levo emberkek jo resze csak azota jatszik, miota a Gun fenn "ucsorog es termel" - ezert fogalma sincs, hogy jutott fel oda, es ezert nincs meg bennuk a tisztelet, es fordulhat elo az a furcsasag, hogy a Dragont tartjak etalonnak, mint ez az utolso beiras is bizonyitja.
Quote:
Originally Posted by Ghosti
Lehet jobban harcolnak semmibol mint te egy hatalmas vagyonbol. Ok megtanultak kevesebbol is tobbet produkalni.
|
Mondjuk ettol most kicsit megijedtem, lehet naluk duplat termel a tanya, vagy ilyesmi...