View Single Post
Old 11-20-2012, 19:38
Garfield2's Avatar
Garfield2 Garfield2 is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 79%

Quote:
Originally Posted by Surranohalal View Post
igen ebben teljes mértékben igazad van, ez a kvízes ötlet, meg a küldetések nekem ezért például kifejezetten tetszik.
még ha nem lenne semmi haszna számomra akkor is csinálnám pedig nem tartom magam kezdőnek, de nekem roppant unalm az első 72 óra minden szinten

ha nem is letiltani kellene, de lehetne egy-két értesítő, figyelmeztető szöveg azokra az elején ami a kezdőknek gondot okoz.

pl "Ezen az oldalon fedezhetsz. Ha túl hamar mész nagyobb hektárra, akkor erősebb országok közé kerülsz. Javasoljuk előbb töltsd fel az országot a jelenlegi hektáron, és ha már meg tudod védeni magad akkor használd ezt a menüpontot!"

esetleg bekapott támadásnál: a védelem gerincét elsősorban íjászok képzése és őrtornyok építése adja. amennyiben támadások érik az országodat, ezt a kettőt érdemes erősíteni.

bekapott tekilopásnál:
országodat tolvajok fosztogatják. amennyiben tekercseid meg szeretnéd tartani javasoljuk "ezt, azt, amazt. pl ha gnóm ide lehet írni azt is hogy legyen folymaatos a kkulcs. ehhez ez meg ez kell."

stb
Ezek valóban jó ötletek, mert pl amikor kezdtem, ugyan ott volt a súgó, de az első napokban igencsak tömény olvasnivaló az, örültem, hogy a menükben kiismerem magam Aztán mikor már volt vagy 200 varim (meg védő, támadó, íjász, ló meg elit is ), elkezdtem nagy bőszen kristálygömbözni. Egyrészt nem sikerült, másrészt volt aki zokon vette a kíváncsiságomat, plusz gondolom jókat kacarásztak a piacaimon is Ja, meg beállítottam magamat szöv. vezérének, hogy majd jól megijednek ha látják, hogy én vezér vagyok, elf-kereskedő voltam
Szóval valban nagy segítség lenne a menükhöz ilyen 1-2 mondatos tanácsokat beilleszteni.
Reply With Quote