View Single Post
Old 11-17-2012, 12:52
Surranohalal's Avatar
Surranohalal Surranohalal is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 65%

Quote:
Originally Posted by RastArtist View Post
Varis óriás? Mit nevezel varis óriásnak? Mert az igazán varisok már rég kihaltak. Egy hadi-vari is csak 18-20%ot szokott tartani általában. Na mindegy. Magyarázkodhatsz itt ilyen-olyan szövik ilyen-olyan tagjaival, lényegtelen. 8-10% templommal a feles akkor sem lesz életképes, bármilyen mesét szősz köré. Egy felesnek muszáj védekeznie a variktól, mert az legalább olyan fontos neki, mint a hadi védelem. Mivel ha nincs készülid, akkor a szövetséged számára csak egy kolonc vagy, akit folyton védeni kell, és semmi hasznod. Minden óriástól nem tudod megvédeni magad, de nem is szabad hagyni, hogy minden jöttment óriás, félelf és gnóm befedjen, mert akkor teljesen felesleges tolival játszanod.

Mi lopok egy felestől? Általában pénzt. Meg tekercset. Mivel bankja az nincs , de sok tekit meg muszáj benn tartania. Örülök, hogy erre is megtaníthattalak te félelfek mestere. A tolvajokat mindig is jó biznisz volt lelopni. (Részben ezért is kell figyelni arra .... készülidre.)

OFF:Elintézed az MF orimat? Oké. W-ben vagyok. Hadivari óriás. Elküldöm privátban az oriszámom. Te is add meg a tiéd, és szólj ha kiépültél. Várlak mester.
megpróbálhatod elvinni személyeskedés irányba a dolgot, de ettől még nem lesz igaz amit mondassz.
oriszámot felírtam, ha egy csoportban leszünk szólok ^^

inkább hagyom majd a tapasztalat megtanít mi jó és mi nem jó, van egy szint ami után nem érdemes vitázni. szerinted ez jó szerintem meg más. ennyi. hogy kié életképes az helyzetfüggő, enyém tuti az. hogy honnan tudom az az én titkom
Reply With Quote