View Single Post
Old 11-17-2012, 03:30
Surranohalal's Avatar
Surranohalal Surranohalal is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 65%

Quote:
Originally Posted by RastArtist View Post
A másik ami tetszett még -bár már nem tudom kinek az ötlete volt-, hogy a kocsmákba kétszer annyi tolvaj férjen. Így több hely jutna egyéb épületnek. Bár én inkább a templomoknak adnám ezt a bónuszt. Mert sok kocsmát tartani alapból muszáj a katmorál miatt.
akkor a félelf most legyen varis faj? tolis faj. emellett kardoskodtok. ne kapjon már varibónuszt.. ez alapvetően a hiba a felesekben hogy variban sebezhetetlenek akarnak lenni

Quote:
Originally Posted by Akira View Post
Ami a bankokkal kapcsolatban viszont tényleg logikátlannak tartok az az, hogy emberhiány mellett is működnek. Nah ez hatalmas WTF!?. Nem elég, hogy kevés kell belőle, hogy maximális védelmet nyújtson de még ember sem szükséges a működéséhez... esély sincs arra, hogy emberhiányt okozzunk és annak köszönhetően lopjunk pénzt...
"körváltás között egyik épületbe sem kell ember" by Ati, értelmetlen lenne változtatni, és valószínűleg technikailag sem egyszerű. mert hogy akkor már a sereg is menjen el ha túltöltöd, nem?

Quote:
Originally Posted by Akira View Post
Félelf

Árnyak:Ha a varázslat aktív, akkor a tolvajok ereje megnő a lakosság 40%-ával, de maximum a tolvajok 30%-ával. (10000 lakos, 1000 tolvaj esetén 1300 a tolvajérték. 1000 lakos, 10000 tolvaj esetén 10400 a tolvajérték) Míg tart a varázlsat, minden haszonszerző- és ártó (kivéve: gyújtás) tolvajakació 100%-al hatékonyabb.

Előnyök

a tolvajok készültsége kevésbé csökken akciónként,
az információszerző varázslatok 10%-kal kevesebb rúnát igényelnek,
védőereje 10%-kal magasabb,
a tolvajlás és lakáshelyzet területén elérhető maximum 40%,
a tolvajlási tudománytekercsek írása 50%-kal olcsóbb.

Hátrányok:

az adóbevétel 10%-kal alacsonyabb,
a támadóerő 10%-kal alacsonyabb,
a támadó varázslatok 30%-kal több rúnába kerülnek,
a tudománytekercsek írása 10%-kal drágább.

Ember:

Tükörvarázs: A varázslat időtartama alatt minden ártó varázslatot visszatükröz. Mivel a varázslat burokként védi az országot, így nehezebb bejutni is oda. A varázslat hatása alatt minden, az ember ellen irányuló katonai akció (ide tartozik a földszerzés, fosztogatás és a mészárlás) 40%-kal kisebb hatásfokú.
minden ártó az azért komoly, szerintem pont jó az 5x is. ha bever boldog boldogtalan tök mind1 hogy mekkoárákat ütöget beléd. szerintem az ember tipikus haditoli faj kéne legyen, máshol már írtam, hogy az embert egy 40% minden teki ezt megoldaná csak egyesek azt hiszik az olyan mint a gnóm. ^^
mondjuk én a infoszerzőket sőt a toliakciókat is visszatükröztetném valamilyen mértékben, úgy már vicces faj lenne akár a 30% tekivel is.

félelf "problémáját" nem az ártó akciók hatékonyságának növelése oldja meg, hanem a könnyebb haszonszerzők (de 400k pénzt lopsz vagy 800kt az oly mind1 sztem). vagy az emberek hozzáállása változzon és valaki kezdjen el jól játszani a felesek közül...

Last edited by Surranohalal; 11-17-2012 at 03:36..
Reply With Quote