View Single Post
Old 11-16-2012, 23:09
RastArtist RastArtist is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 71%

Akira:

-Az ork is le tudja lopni a tekiírót, pont mint a félelf. Ugyanúgy kell csinálni minden fajjal. Ne ettől legyen már használható és jó faj a félelf.

-Az, hogy "A többség egyből a nagy zsét akarja, semmi taktika semmi gondolkodás és erőfeszítés.".... hát mit mondjak rá? Pofátlanság?
Szerinted egy tolvajjal érdemben lopni kapzsiság? 200 hekin tekizni ellenben marha nagy stratégia, és erre akarod kényszeríteni a félelfeket is. Látszik, hogy hol tart a játék.

-A 100% hatásfok príma, de minek? A semmi 300%-a is semmi. Nem az a baj, hogy egyszerre keveset hozok el valakitől, hanem, hogy semmi sincs az országában. Illetve ami van, az lophatatlan. Egyedül a katonagyiloknál látnám ennek némi hasznát.

-Az emberhiányra már kitértek. Felülre raknák a bankot és kész. Esetleg kicsit több házat kell tartani kis hekin, és probléma megoldva. Bár ettől függetlenül függetlenül szerintem is hiba, hogy nem kell alá ember.

A félelf bank-átlopására már született egy jó ötlet. Max 30%-ban tudná átlopni, de azt is csak akkor ha legalább 2-3szor nagyobb a toliereje. Ez megélhetésnek jó lenne, és közben nem borítja meg a játékot, nyugodtan lehet benn pénzt tartani, csak nem lesz lophatatlan.

A másik ami tetszett még -bár már nem tudom kinek az ötlete volt-, hogy a kocsmákba kétszer annyi tolvaj férjen. Így több hely jutna egyéb épületnek. Bár én inkább a templomoknak adnám ezt a bónuszt. Mert sok kocsmát tartani alapból muszáj a katmorál miatt.
Reply With Quote