Quote:
Originally Posted by Surranohalal
ha valaki termelni akar miért ne tehesse meg? más meg majd elveszi, ennyi.
ja hogy könyvtárkulcs, piac stb.
játszd ki. lehet. hogy? gondolkozz :P
volt már hogy üres célponttól fosztottam 600 millát csak mert megvettem piacról az ő cuccát fél perccel csapódás előtt..
EDIT: minden megoldható, minden feltörhető. akarni kell. keményen. ennyi 
|
Ezzel most hatalmas ellentmondást írtál. Én nem arról beszéltem, hogy aki termelni akar az ne termelhessen, ez továbbra is érje meg, ez így normális. És nem is a kulcstörések stb(mellékesen tudom hogyan), ezeken nem akarok én változtatni.
Csak ha a játék valamilyen módon 'rákényszerítene' valami alaptermelésre akkor az úgymond tartalék vagy napi betevő fokozatosan biztosítva lenne és nem kéne senki rááldozzon fél év élvezet nélküli játékot.
(Ismétlem nem áll szándékomban semmilyen módon megfosztani azokat, akik éveken át tartalékoltak maguknak. Ez egy esetleges váltásnál segélyképp vagy valamiféle formátumban vissza kéne kerüljön azokba az orikra akik ennyit rászántak az idejükből. Ez így igazságos.)
Egyébként feltűnő, hogy mennyi 'jelenség' van emiatt. Gnómok 200 hekin, elf mocsár A-ban, tolizásra kigyúrt fajok életképtelensége. Ez olyan sok részt érint a játékban, hogy nem elégséges fajokon változtatni, hanem valamit a játék menetén szükséges, ami egyszerre több vagy akár az összes problémát lefedi.
Az eredeti javaslat pedig a termékek piacratehetőségével kapcsolatban épp egy ilyesmit hivatott szolgálni. Pl. a feles támadómalusza nem azért van, hogy egy faji módosítás haditolit csináljon belőle, az ember tükörvarázsa pedig nem azért, hogy varis orivá váljon.
Egy olyan módosítást kell találni, ami megtartja a fajok jellegzetességeit, kihangsúlyozza a különbségeket, ugyanakkor életképessé teszi az összeset. A javaslatom ezt kívánta volna szolgálni, megértem, hogy életképtelennek tartjátok, de valamire mégis szükség van, ami kb ezt az irányt szolgálja. (piac érintésével vagy anélkül)