Quote:
Originally Posted by Dave
Azt nem tudom te miről beszélsz...
Annyit mondtam, hoyg a szabályok között ott van, hogy " a piac nem raktár "
de 13 éve mindenki raktárnak használja... még az is, aki a szabályokat írja...
akkor mi értelme van a többi szabály betartásának???
Itt logikáról és elvekről van szó, nem konkrét dolgokról... érted!! már az alapok alapja eleve rosszul van lefektetve... maga a rendszer egy ellentmondásos dologra épül...
és logikusan: ha ez a SZABÁLY be lenne tartva, akkor a feles is előnyösebb helyzetben lenne ugyebár.
de mivel nem lehet betartani, akkor inkább vegyük ki a szabályok közül, az már logikusabb lépés, mert így egyértelmű ellentmondás a játékban. Mintha arra buzdítana mindenkit, hogy szegje meg a szabályokat, különben esélytelen vagy a játékban... itt ez elvi kérdés
|
"Háborúban az első áldozat, az igazság." A játék egyáltalán nem támogatja a korrekt viselkedést, így ritkán is lehet vele találkozni, de ez talán nem is akkora baj.
Engem a 'piac-problémában' az zavar, hogy belülről rágja a játékot. Alapvető stratégiai és taktikai repertoárokat gyilkol meg, és ezzel sokkal többet árt, mint használ. Szóval azon része, hogy elvi síkon ennek a szabálynak a betartása, nem betartása mennyire megkérdőjelezhető, sajnos nem érdekel. Az annál inkább, hogy jelentősen rombolja a játékélményt. Viszont sajnos nem tudok olyan rendszert kitalálni ami helyettesítené a mostanit, PirosTraktorét pedig egyenlőre nem tartom járható útnak.