Quote:
Originally Posted by Dave
Az új játékosok nagyobb arányban hagyják abba a játékot a sikertelenség miatt. kijön védelem alól egy kezdő, és rögtön elkezdi lopkodni 4-5 ha nem több régebbi játékos, aki esetleg most fordult le.. egyszerűen nem tud fejlődni hetekig. Én is hagynám a fenébe, ha hetekig nem lenne sikerem egy játékban.
Nem kéne vegyíteni az új játékosokat a régebbiekkel. E-mail cím alapján való csoportelhelyezés. Ha olyan címről jött a regisztráció, ami eddig még nem volt a hódító rendszerében regisztrálva, akkor felteszi a kérdést, hogy kezdő csoportban szeretnél-e játszani, vagy haladóban.
Persze ezt is meg lehet kerülni, ha a tapasztalt játékos csinál egy új fiókot és arról regel, de itt az arányokról van szó. Így azért nagyobb arányban lenne sikere egy teljesen kezdőnek. Nem pedig 5 sereg forogna az országában, és 8 ember lopná napi rendszerességgel.
|
Mégis mit lopsz egy kezdőtől? ez szerintem így butaság.. egy kezdőnek nincs tekije, kpje, max nyersije van az meg 5.en kb semmit nem ér..
Minek kéne külön csoport? A kezdők a jó játékosoktól tudnak megtanulni játszani, plusz sokkal unalmasabb is lenne, (pl piacukon se lenne kb semmi)..
Szerintem nem is ezért hagyják abba a játékosok.. én amit látok, hogy az új regelt orik legalább fele védelem alól kijőve már nem játszik..