View Single Post
Old 11-14-2012, 09:53
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Dave View Post
Az új játékosok nagyobb arányban hagyják abba a játékot a sikertelenség miatt. kijön védelem alól egy kezdő, és rögtön elkezdi lopkodni 4-5 ha nem több régebbi játékos, aki esetleg most fordult le.. egyszerűen nem tud fejlődni hetekig. Én is hagynám a fenébe, ha hetekig nem lenne sikerem egy játékban.

Nem kéne vegyíteni az új játékosokat a régebbiekkel. E-mail cím alapján való csoportelhelyezés. Ha olyan címről jött a regisztráció, ami eddig még nem volt a hódító rendszerében regisztrálva, akkor felteszi a kérdést, hogy kezdő csoportban szeretnél-e játszani, vagy haladóban.
Persze ezt is meg lehet kerülni, ha a tapasztalt játékos csinál egy új fiókot és arról regel, de itt az arányokról van szó. Így azért nagyobb arányban lenne sikere egy teljesen kezdőnek. Nem pedig 5 sereg forogna az országában, és 8 ember lopná napi rendszerességgel.
Mégis mit lopsz egy kezdőtől? ez szerintem így butaság.. egy kezdőnek nincs tekije, kpje, max nyersije van az meg 5.en kb semmit nem ér..
Minek kéne külön csoport? A kezdők a jó játékosoktól tudnak megtanulni játszani, plusz sokkal unalmasabb is lenne, (pl piacukon se lenne kb semmi)..
Szerintem nem is ezért hagyják abba a játékosok.. én amit látok, hogy az új regelt orik legalább fele védelem alól kijőve már nem játszik..