View Single Post
Old 11-13-2012, 00:31
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Padlócsempe View Post
Nem tudom, hogy volt-e már felvetve, de az új játékosoknak valószínűleg attól megy el a kedve, hogy a játék eleje unalmas. Meglátom a játékot, képzek pár katonát, erre várnom kell 20 órát, hogy valami történjen, de 20 óra alatt el is felejtem a játékot.

Egy olyan megoldást el tudok képzelni, hogy aki új játékos, az először kap egy kis kipróbálási lehetőséget:

Először egy olyan csoportba kerül, ahol csak új játékosok vannak, esetleg 1-2 "mentorral", akár nem teljesen 0-ról induló országgal, 1 perces köridőkkel, és itt megtapasztalhatja, hogy milyen is a játék, és utána (2-3 óra játékidő után) kezdi csak el a "rendes", lassabb játékot.
Nekem ez több dolog miatt sem tetszik..
pl túlságosan leterhelhetné a szervert és valószínűleg legalább az esetek felében feleslegesen.. plusz ki se tudná használni egy új játékos..
Ezen felül szerintem, ha arra a 2-3 órára meg is tetszeni egy-két plusz embernek, ők a 2 óra lejárta után hagynák abba.. Nem hiszem, hogy jó ötlet "megtéveszteni" az új játékosokat..
Plusz a régebben felvetett ötlet, hogy kis "feladatokat" kapjon a játék elején a játékos, amik bevezetik a játékba, szerintem nem lenne rossz dolog..
A másik fele meg a valamilyen szintű grafika lenne..
Bár ezek nem nagyon akarnak bekerülni..