View Single Post
Old 11-13-2012, 00:20
RastArtist RastArtist is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 71%

Quote:
Originally Posted by none View Post
De, ebből meg lehet élni, ha jól csinálod, viszont ehhez nem kell félelf egy törpe/ork is simán jó rá..

Az ártók közül a katigyilkolást lehetne növelni (sőt azt szerintem jó is lenne), a gyújtás elég jó így is, ha nem tudod kihasználni az a te hiányosságod nem a felesé..
A bank bizonyos %-os átlopása viszont szerintem mehetne felesnek és az embernek.. Legutóbb nem tetszett, hogy 5szörös toli kell ehhez, de pl lehetne az, hogy: 3szor annyi tolival elkezdi átlopni a bankot és pl 5ször annyival lopja át teljes hatékonysággal, közte meg lineárisan növekedik, bár ez lehet túl bonyolult

Kik a nagyágyúk amúgy?
A gyújtásra már kétszer mondtam, hogy tökéletes, és azt nem kéne növelni, bár viszonylag régebbi hozzászólás, gondolom elfelejtetted. Viszont a tűzgolyó is egy olyan ártó varázslat aminek van pár alternatív használati módja(kv előtt, illetve elf mérés), de a hatásfoka röhejes. Ezekre tértem ki nem is olyan régen.

Az ebből meg lehet élni, hát... Meg. De kábé olyan ritkán jön össze, hogy annyi idő alatt törpével a sokszorosát összehozom. Attól, hogy valamit meg lehet csinálni, nem azt jelenti, hogy sikeres módszer. Támadókkal és védőkkel is lehet játszani, de ettől függetlenül nem éri meg, hasztalan, ezért is nem ezekkel az egységekkel dolgozunk.
Reply With Quote