View Single Post
Old 11-12-2012, 23:50
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by RastArtist View Post
Ez szépen hangzik, csak épp butaság. Attól, hogy valakinek 3-5 kört benn van a tekercse, mit érek? Ha pár próbalopást ráeresztek valakire, figyelni fog, sőt valószínűleg elkezd püfölni. Szóval csak azt fogod tudni hatékonyan lelopni aki egyáltalán nem tud játszani, vagy alig online. De ebből nem lehet megélni.

Én is a foltozgatás mellett vagyok. Pénzt muszáj benn tartani az oriba. Így mindig lesz mit lopni. Növeljük az ártók hatékonyságát, ergo nem úgy fogsz belekötni a felesbe, hogy szinte 0 pénzből megúszod. A kajamalusz eltörlése, vagy a kajafogyasztás csökkentése is jó ötlet, bár ha tud eleget lopni akkor inkább maradjon minden a régiben, és vegye szépen piacról.

Az, hogy a 'nagyágyúk' nem szólnak hozzá, részben azért van mert értelmes ellenérvük nincs, másrészt pedig mert nem értenek egyet az egésszel. De nem ők döntenek, szerencsére.
De, ebből meg lehet élni, ha jól csinálod, viszont ehhez nem kell félelf egy törpe/ork is simán jó rá..

Az ártók közül a katigyilkolást lehetne növelni (sőt azt szerintem jó is lenne), a gyújtás elég jó így is, ha nem tudod kihasználni az a te hiányosságod nem a felesé..
A bank bizonyos %-os átlopása viszont szerintem mehetne felesnek és az embernek.. Legutóbb nem tetszett, hogy 5szörös toli kell ehhez, de pl lehetne az, hogy: 3szor annyi tolival elkezdi átlopni a bankot és pl 5ször annyival lopja át teljes hatékonysággal, közte meg lineárisan növekedik, bár ez lehet túl bonyolult

Kik a nagyágyúk amúgy?