Quote:
Originally Posted by Dave
törpével gyújtottam orkot... tudod van az orknak egy olyan, hogy
" ha a támadásra küldött seregének támadóértéke magasabb, mint az otthon maradt sereg védőértéke, akkor +20% védelmet kap minden katonai, mágikus és tolvaj akcióval szemben, amíg ez az állapot fennáll."
tehát már megint szegény tolis aki megszívja...
az a baj, hogy túl szűken vizsgáljátok ezt a problémát. Szerintem az ork az ami túl van erősítve.. a játékban a lefgontosabb a katonai morál, de míg az ork ütésekkel szinten tartja másoknak súlyos hektárokat kell rááldozni... és ezen felül még az ork plusz védelmet is kap azokkal szemben, akinek amúgy is áldozatot kell hozniuk a területük kárára.(ja ork 7 kör alatt felépíti a legyújtott épületket 30%az se kevés) Tehát a feles erősítésével szerintem nem lehet átesni a ló túloldalára... durván kéne felerősíteni és akkor közelítené azt a szintet, ami jó lenne. szintúgy az embert is, de a topiknak nem ez a címe
|
láttam már nem egy orkot elhullani, szerintem egyáltalán nem túlerős. hanem van csomó előnye és csomó komoly hátránya.
a 20% védelmet úgy kapja mintha annyival több tolija lenne. ha átjutsz a hatékonyság ugyan az.
ha keveset gyújtassz azért mert már nincs háza szinte, vagy már napok óta szívja befelé az ártó akciókat..