Szerintem nyissatok egy új topicot ennek.
Ami szúrja a szemem elsőre: tekercsek?
Ha csak 20%-ot pakolhatok ki, nem tarthatom ebben a pénzem a kopások miatt. Tehát a tekiíró országom törölhetem is, ahogyan mindenki más is. Így az eddig megszokott tartalékoló-rendszer megszűnne létezni. Ezt sosem fogják elfogadni. Sokkal kényelmesebb naponta/kétnaponta 1 percet szánni egy tekiíróra, mint naponta 5-10 alkalommal 10-30 perceket egy törpére. Szóval az ötlet piacolós részének lőttek.
Ha csak a katonapiacon változtatnának, akkor csak annyi eredménye lenne, hogy nem kell pénzt tartani az országban a seregcseréhez. A félelfnek ezentúl sem lenne semmi előnye a többi tolissal szemben.
A nyersanyagpiacot meg nem is értem ilyen formában. Tartok X állandó nyersanyagot az országban, és ki kell számolnom hány körönként termelődik X-nek a 20%-a, hogy kidobhassam piacra? Ez így kicsit fura... Meg ha kirakom a nyerset, de utána lelopják a raktáraim? Akkor több lesz kint a piacon, mint lehetne. Az elveszik, megmarad?
A tolvajok fő problémája, hogy szinte mindenki lophatatlan módon termeli össze a tartalékait, így útközben nem/alig kell termelnie. Ez egy szándékos hiba a játékban, a komfort kedvéért. De már lefutottunk ezzel kapcsolatban pár kört, és tudjuk, hogy ez nem fog változni. Szóval mivel a fő problémát nem tudjuk megoldani, rá kell fanyalodjunk a "foltozásokra".
|