View Single Post
Old 11-11-2012, 12:13
Pirostraktor Pirostraktor is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 65%

Quote:
Originally Posted by Surranohalal View Post
jelenleg is eszméletlenek az árak és ez öli az akciózást.

viszont most hogy mondod, a gondolatod végigkövetve:
- ha visszajön X egységem teszem azt gazdag vagyok és ez több mint a 20%, akkor elmegy ha nincs férőhely emiatt?
- vagy ha kirakok 20%t, kapok két ütést, másnap elmegy a visszatérő egység egy része mert nem tudom kipiacolni?
- ha visszjaön a nyersi, teszem azt termelek is mert törpe vagyok, szükségszerűen elfolyik? vagy végtelenített rendszerben kell ide oda karavánoznunk?
- ha látom hogy vki épp cserélt sereget, akkor nyugodtan mehetek rá mert kötve a keze úgyse tud cserélni?

ezek a kívánt céljaid?

nyersit speciel leszarnám, ha a tolvaj nyersit lop úgyis muszáj kimennie a piacra és akkor a nap végére simán verhető mert pl délután ráteszek egy szárazvihart már nincs piaca
vagy a tolis országok 20% raktárral szaladgálnának..

Ez esetben a magas árak nem ölnék az akciózást, mert nem tudja a termelő fullba kirakni a piacra. Egyrészt értékesebb lenne a törpi 50% rakikulcsa. Másrészt a termelésből tud lopni egy toli, aminek az ára magas, tehát nagy bevétel, tehát megéri egy szövinek tolvajt tartani.

Az 1. vonal: Ezt kissé tisztázd le, milyen helyzetre gondoltál, mert nem igazán értem ez hogy történhetne meg, max ha kiteszed a 20% egységet és beveszel többet a helyére, ami taktikai tökönszúrás

A 2. vonal: Kétlem, hogy két ütéstől több mint az összsereged 20%-a távozna, főleg ha tartassz varikat is. De oké, ez a rész átgondolandó mint esetleges kiküszöbölendő dolog, ha esetleg megvalósulás útjára térne a javaslatom.

A 3. vonal: Ezért mondtam, hogy minden anyagnak kéne egy minimum limit ami felett érvényes ez a 20%. Pl seregnél 5-10k egység, tekercsnél 10k, nyersnél külön a gabonára, külön a fegyóra és külön a többire. Tehát ha ez alatt van az országodban lévő mennyiség akkor fullba ki is pakolhatod.

A 4. vonal: Nem mehetsz rá, mert ez egy piacolásra lenne érvényes, tehát csak akkor szívna ebből, ha az utolsó piacolási lehetőségét lőtte volna el.